5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAIESEC- 11 ani de existenta

AIESEC- 11 ani de existenta

Asociatia Internationala a Studentilor Interesati in Economie si Management (AIESEC) a aniversat pe 4 iulie, 11 ani de existenta in Craiova.

Cu aceasta ocazie, membrii asociatiei au facut bilantul activitatii depuse in tot acest timp. Toate cele 11 editii ale proiectului „Zilele Carierei“, organizate si desfasurate de AIESEC, au reprezentat o oportunitate pentru studenti si absolventi sa isi gaseasca un loc de munca in conformitate cu pregatirea lor.

„Romania dincolo de Dracula“ este numele unui alt proiect de succes, aflat in acest an la a V-a editie, care se va desfasura in perioada 1-11 august. Proiectul a dat celor 29 de delegati din 15 tari sansa de a cunoaste adevarata fata a Romaniei, cultura si obiceiurile traditionale ale romanilor.

In aceasta vara, AIESEC pregateste un alt proiect, „Art X“, adresat studentilor straini interesati de arta, vizind domeniile: pictura, grafica, fotografie artistica si grafica pe calculator. In perioada 22-31 august, delegatii participanti la proiect vor cunoaste peisajul cultural romanesc si vor realiza lucrari in timpul unui camping de creatie la Horezu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS