8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Suspectul indragostit

Politistii din Biberach, in sud-vestul Germaniei, au arestat un barbat care se comporta ciudat, suspectindu-l ca vrea sa sparga o banca, dar si-au dat seama ca de fapt era vorba de un indragostit. In virsta de 43 de ani, barbatul ocupa in fiecare zi, la aceeasi ora, o cabina telefonica din apropierea unei banci si a unui oficiu postal dintr-un sat de linga Biberach. Alertati de catre satenii suspiciosi, politistii credeau ca asista la preparativele unui jaf neprofesionist, asa ca s-au hotarit sa interogheze suspectul. Interogatoriul a dovedit ca aparentele erau false: „gangsterul“ nu era decit un sot foarte indragostit, care isi petrecea toate pauzele de prinz curtindu-si sotia prin telefon.

Girafa sinucigasa

O girafa banuita de moartea unui pastor american, la sfirsitul saptaminii trecute, in rezervatia unui hotel de lux din Kenia, a facut un salt mortal de pe o faleza, in timp ce anchetatorii incercau sa verifice daca avea pe copite singele victimei. „Din cite mi s-a spus, dupa ce i se administrase o doza de tranchilizant, girafa a cazut de pe o faleza“, la 165 de kilometri de Nairobi, a declarat directorul general al Aberdare Country Club. Purtatorul de cuvint al politiei keniene anuntase luni ca o girafa este principalul suspect in cazul mortii unui pastor american care locuia in Kenia. Corpul acestuia, avind lovituri la cap si rani multiple, fusese gasit in rezervatia de animale a hotelului. „Credem ca a fost atacat de o girafa mascul care era in urmarirea unei femele. Cautam masculul pentru a-i examina labele si copitele“, adaugase el, subliniind ca aceasta ipoteza nu este definitiva. Cadavrul girafei este cercetat pentru a se vedea daca are, pe copite, urme din singele pastorului.

Dragul meu vecin…

Locuitorii dintr-o suburbie din statul american Ohio au fost sfatuiti sa fie mai prietenosi. Autoritatile locale au desemnat noptile de vineri si simbata ca fiind noptile in care isi vor saluta cu prietenie si caldura vecinii. Locuitorii, ale caror case au numere impare, trebuie sa stea in fiecare vineri la poarta de la ora 6 seara pina la 7 si jumatate. Toti aflati pe cealalta parte a strazii trebuie sa treaca pe linga ei si sa dea buna seara. Apoi, simbata isi vor inversa rolurile. Comisia de relatii locale a lipit deja anunturi indemnind fiecare locuitor sa participe la aceasta actiune.

Revolta pentru un fir de par

Detinutii unei inchisori din Portugalia s-au rasculat, facind mare taraboi, deoarece spaghetele si curcanul care le-au fost servite la masa contineau par. Peste 300 de detinuti au inceput sa rastoarne mesele si scaunele din sala de mese a unei inchisori din Lisabona, plingindu-se ca mincarea servita pentru prinz nu era bine gatita. 20 de politisti au fost trimisi sa ii ajute pe gardieni sa restaureze ordinea.

Asiaticele prefera barbatii inalti

Cel mai inalt barbat din Asia a fost asaltat de numeroase cereri de intilnire din partea femeilor, dupa ce un ziar local a deschis o linie fierbinte. Tinarul, in virsta de 24 de ani, spune ca este o persoana timida si ii este dificil sa inceapa si sa dezvolte relatii cu femeile. Ofertele au curs fara intrerupere o saptamina intreaga, in ciuda faptului ca barbatul considera ca inaltimea sa le va tine pe femei la distanta. Tinarul a suferit anul trecut o operatie chirurgicala de indepartare a unei tumori, fapt care a dus la o crestere excesiva a inaltimii sale. El spune ca intentioneaza sa dea totusi curs unor intilniri.

„Si parul ei, ah, ce splendoare, dar nu in cap, ci pe picioare!“

Nemtoaicele si austriecele sint cele mai paroase din Europa, se arata intr-un recent studiu. Cele care folosesc cel mai mult aparatele de ras sint englezoaicele. 75% dintre britanice recunosc ca isi epileaza picioarele, spre deosebire de numai 33% dintre nemtoiace care spun ca se epileaza in mod regulat, iar 67% dintre austriece si nemtoaice afirma ca nu isi epileaza deloc parul de la axila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS