21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateB1 TV se pregateste pentru o vara incendiara

B1 TV se pregateste pentru o vara incendiara

O data cu 1 iulie, la B1 TV va incepe grila de vara, axata preponderent pe divertisment. Mihaela Radulescu, Razvan Spiridon, Monica Birladeanu, Liana Stanciu, Gabriela Cristea si Mihai Mateiasi vor aduce vara, de pe litoral, din Mamaia, in casele telespectatorilor B1 TV. Espresso este emisiunea care a cistigat deja atentia telespectatorilor si care in luna iunie a fost lider de piata pe intervalul 9.00 – 10.00 a.m. pentru segmentul 4+, Bucuresti. Incepind cu 1 iulie, din cele trei ore de emisie ale emisiunii Espresso, intre 08.00 si 11.00, ultima (10.00 – 11.00) va fi transmisa in direct de la Mamaia, de pe terasa hotelului Rex. Silvia Ionita si Florin Chiriac vor ramine alaturi de bucuresteni, iar restul echipei va lua drumul marii. Gabriela Cristea, Liana Stanciu si Mihai Mateiasi vor intra in fiecare dimineata in direct, de pe plaja din Mamaia, cu studiourile B1 TV, din Bucuresti, prezentind, in acelasi stil dinamic, ultimele noutati estivale.

Rubrica trafic va aduce interventii telefonice in direct, cu dispeceratul Politiei Rutiere Constanta, pentru cele mai importante date despre evenimentele rutiere ale ultimelor 24 de ore, si va relata despre portiunile de drum national care leaga Bucurestiul de Constanta (segmentele de drum in lucru, portiuni inchise, radare etc.), zonele de intrare si iesire din Constanta, zonele cu „probleme“ dintre statiuni, locurile de parcare, alte informatii de interes local.

Rubrica dedicata cursului valutar va fi bine reprezentata de ofertele celor mai importante banci, dar si a marilor retele de schimb valutar, prezentindu-se si „oferta zilei“, iar sportul va prezenta calendarul competitiilor sportive ale zilei – din Bucuresti si din zona, evenimentul sportiv al momentului si va aduce telespectatorilor invitati sportivi aflati pe litoral.

Una dintre cele mai importante rubrici va fi cu siguranta Meteo, care va aduce informatii despre starea vremii de pe litoral Constanta, Mamaia si statiunile din sudul litoralului, dar si, din Bucuresti precum, si date ecologice (poluare, noxe etc.).

Liana Stanciu trece in revista toate evenimentele culturale din zona si ii va avea invitati pe protagonisti, iar Gabi Cristea va realiza rubrica de cosmetica, machiaj si informatii medicale, care va cuprinde sfaturi pentru felul in care o femeie trebuie sa se machieze si sa-si aranjeze parul in perioada in care este la mare, sfaturi pentru felul in care trebuie sa ne protejam de soare, orele intre care este indicat sa facem plaja, lotiunile pe care trebuie sa le folosim, ce este indicat sa facem si ce nu si informatii despre punctele de prim-ajutor din statiuni, dar si adresele spitalelor.

Espresso estival va aduce telespectatorilor B1 TV si alte informatii locale, despre locurile disponibile de cazare din statiuni si preturile practicate dar si despre bursa locurilor de munca de pe litoral.

La Strada este o alta emisiune a B1 TV care se va deplasa la mare, incepind cu 1 iulie. Intr-un format specific verii, Monica Birladeanu si intreaga echipa de realizatori vor fi prezenti la cele mai tari evenimente estivale iar vedetele, aflate in vacanta, nu vor lipsi din emisiune. Centrul distractiei La Strada din aceasta vara va fi plaja hotelului Rex, din Mamaia, unde echipa emisiunii va organiza zilnic concursuri pentru publicul de pe plaja. La Strada din aceasta vara va prezenta in rubricile sale interviuri cu cele mai tari trupe si cu solistii aflati in topurile din Romania sporturi extreme practicate pe litoral, iar rubrica estivala „up grade“ ii va premia pe toti telespectatorii fideli. Vor fi, de asemenea, inserate reportaje si interviuri in premiera cu vedete de la Hollywood, realizate de echipa emisiunii, intr-o deplasare recenta in Statele Unite.

Surpriza grilei de vara a B1 TV este emisiunea estivala prezentata de Mihaela Radulescu. Productia are un format cu totul original, total diferit de „Legea celebritatii“. Este un format specific de vacanta, de relaxare, un magazin de divertisment, cu invitati din toate mediile, de la oameni politici la artisti si cintareti, in care ineditul il reprezinta faptul ca nucleul emisiunii va fi sportul extrem, care va fi prezentat de Razvan Spiridon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS