3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac vedetele autohtone

Ce mai fac vedetele autohtone

Andreea Marin copia in liceu prin metoda oglinjoarei

Andreea Marin, vedeta tv, le-a facut recent o surpriza de proportii fanilor sai, in momentul in care a marturisit ca in liceu si-a incercat norocul copiind la materiile citorva profesori mai exigenti. Andreea a povestit ca era o adevarata provocare sa copiezi sub privirile exigente ale profesorului de fizica, desi, zice ea, materia ii era foarte cunoscuta. Una dintre metodele folosite de Andreea si colegii ei era copiatul din oglinjoara. Neavizatilor, ea le-a explicat ca un ciob de oglinda era aplicat pe pantof, iar copiutele erau lipite sub banca, astfel incit metoda de copiat se dovedea foarte practica. Pe linga aceasta ingenioasa tehnica, copiutele erau amplasate sub fuste, iar cei care erau mai putin inventivi le puneau in banca. Totusi, marturiseste Andreea, copiatul nu era o practica frecventa in clasa ei.

Andreea Esca era tare stringatoare

Prezentatoarea stirilor ProTV, Andreea Esca, era o mare colectionara cind era copil. „Cind eram mica, stringeam surprize si timbre, lame de guma de mestecat si frunze din parc“, povesteste Andreea. In plus, ea isi tapetase camera cu o multime de afise cu cintareti si masini. „Imi placeau foarte mult Madonna si Bruce Springsteen. Acum nu mai colectionez decit idei si bancuri. Imi place sa fac sport, sa ies cu prietenii si sa ma distrez cu fiica mea Alexia“.

Ileana Lazariuc nu se pricepe la bucatarie

Fiica Anastasiei Lazariuc, controversata Ileana, nu prea se pricepe la treburile bucatariei. Pentru a ocoli cit se poate aceasta camera a casei, Ileana obisnuieste sa manince la restaurant sau, atunci cind e cazul, pe la prieteni. Colegii ei spun ca Ileana nu este sclifosita la mincare, dar alege cu mare grija bucatele si este o mare amatoare de sucuri.

Teo nu mai vrea sa fie iubita prin posta

Teo a recunoscut intr-un final ca mobilul curei de slabire drastice pe care o tine il reprezinta barbatii. Una dintre invitate i-a replicat: „Lasa, ca lumea te iubeste asa cum esti!“ Teo a inceput sa rida si i-a raspuns: „Da, dar m-am saturat sa fiu iubita prin posta si cu fluturari de batiste. De aceea acum sint hotarita sa slabesc!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS