6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgricultorii si furnizorii se vor intilni la tirgul AGROTEX 2002

Agricultorii si furnizorii se vor intilni la tirgul AGROTEX 2002

Vor participa 75 de firme romanesti si straine

A XI-a editie a Tirgului AGROTEX 2002, in organizarea Camerei de Comert si Industrie „Oltenia“ – Dolj si a SC MAT SA – Craiova se va deschide astazi, la Craiova.

Directorul economic al MAT SA, Ionel Soporan, a precizat ca pe intreaga perioada in care tirgul va fi deschis, potentialii cumparatori ai masinilor si utilajelor agricole produse la Craiova vor beneficia de discounturi: „Este normal sa procedam asa pentru ca acesta este rolul unui tirg – de a practica preturi promotionale. Oricum, preturile produselor noastre nu vor mai creste pentru ca si asa producatorii agricoli sint destul de saraci“.

AGROTEX 2002 – tirg national cu participare internationala – va fi organizat pe cinci sectiuni: masini, utilaje si echipamente pentru agricultura, pentru industria alimentara, zootehnie si – a cincea sectiune – produse pentru gradinarit si mici firme. Si-au anuntat participarea 64 de firme romanesti si 11 straine, din SUA, Germania, Italia, Elvetia, Suedia si Bulgaria.

Vicepresedintele CCI Oltenia, Mihai Dascalu, a precizat ca institutia pe care o conduce nu se amesteca in negocierile dintre reprezentantii firmelor acreditate si clientii acestora. „Intre acestia se vor purta negocieri directe“.

Prezenta editie se inscrie intr-o serie mai larga de astfel de manifestari. Anul acesta, CCI Oltenia va organiza patru tirguri, fiecare avind un alt profil economic, iar ca o noutate, organizatorul va participa la doua tirguri internationale, in Spania si in Elvetia, cu cite un stand in care vor fi promovate firme doljene. In prima zi, publicul va avea acces gratuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS