6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNevazatorii vor fi trimisi la Oficiul Starii Civile

Nevazatorii vor fi trimisi la Oficiul Starii Civile

• Angajatii Primariei Craiova care lucreaza la Oficiul Starii Civile urmeaza sa fie mutati impreuna cu cei ai Serviciului Urbanism intr-un alt sediu, pentru a le da posibilitatea acestora din urma sa nu mai stea inghesuiti ca sardelele in sediul municipalitatii

Casa Casatoriilor din Craiova va deveni pina la sfirsitul acestui an noul sediu al Asociatiei Nevazatorilor, filiala interjudeteana Craiova, a declarat ieri presedintele acesteia, prof. Nicu Enii. „Am discutat in nenumarate rinduri cu primarul Vasile Bulucea despre oportunitatea oferirii unui spatiu corespunzator asociatiei noastre, in conditiile in care actualul sediu din strada Unirii a devenit neincapator pentru cei peste 5.000 de membri care isi desfasoara activitatile aici. In plus, asociatia dispune de o arhiva cu dosarele membrilor sai, precum si de o adevarata fonoteca pentru care nu avem, practic, spatiu de depozitare. Mai rau este ca nici macar eu, in calitate de presedinte, nu am un birou pentru a discuta cu oamenii veniti aici, de cele mai multe ori cu probleme personale“, a precizat Enii. Dupa ce au depus in ultimii zece ani mai multe sesizari la primarie si la RAADPFL, nevazatorilor le-au fost oferite mai multe variante care mai de care mai bizare, cum ar fi fostul sediu al discotecii Aristocrat (o incapere fara ferestre, situata la subsol) sau halele comerciale dezafectate de linga Casa Tineretului, propuneri refuzate vehement de conducerea asociatiei.

Nu doar nevazatorii stau inghesuiti

La inceputul acestei luni, primarul Vasile Bulucea a avut o noua intrevedere cu Nicu Enii, caruia i-a promis repartizarea cladirii Oficiului de Stare Civila. Dar asta prin noiembrie sau decembrie, pentru ca pina atunci trebuie sa le gaseasca un sediu si salariatilor Starii Civile. „Le-am promis nevazatorilor ca le dau cladirea si o sa ma tin de cuvint. Dar mai inainte trebuie sa vedem unde ii putem muta pe cei de la Casa Casatoriilor. Cred ca in citeva luni vom rezolva problema, ajungind la o intelegere cu cei de la Invatamint sau sa vedem, de ce nu, poate vom reusi sa le gasim o casa noua, unde sa lucreze impreuna cu salariatii serviciului Urbanism, care aici, in primarie, stau inghesuiti ca sardelele“, a precizat primarul Vasile Bulucea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS