16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Kestii lumesti

Un cuplu britanic si-a scos ciinele la plimbare, insa nu oricum, ci agatat de masina. Stapinii patrupedului uitasera ca-si legasera ciinele de masina, si au oprit numai dupa ce alti conducatori auto le-au facut semne disperate sa traga pe dreapta. Din fericire, ciinele a scapat cu viata din aceasta plimbare in plina viteza si a urmat un tratament de recuperare.

Un hot din New York a fost arestat dupa ce a facut semn cu mina unui taxi, la volanul caruia se afla un politist sub acoperire. Dupa ce au patruns cu forta intr-un apartament din care au furat bijuterii si bunuri electrocasnice, infractorul si complicele sau au oprit un taxi pentru a transporta marfa furata. „Dintre toate taxiurile care treceau atunci prin zona, s-a intimplat ca doar mie sa-mi faca semn. Asta a fost bine pentru mine, dar nu si pentru infractori“, a declarat soferul politist.

O rata a petrecut o noapte in arestul politiei britanice, dupa ce ofiterii au gasit-o pe strada in primele ore ale diminetii. Ratusca, pe nume Helen, avea o taietura la unul dintre picioruse, asa ca politistii i-au acordat primul ajutor, dupa care au dat un anunt in ziarul local in cautarea stapinilor micutei. In cele din urma, gratie anuntului, ratusca a fost recunoscuta si adusa acasa de stapinii ei.

Zeci de studenti din Africa de Sud tintesc la un record mondial in Guinness Book la categoria „cel mai lung lant de cani de baut“. Cei 60 de studenti implicati in doborirea recordului spera sa alcatuiasca un lant de peste 13.000 de cani intr-o perioada de 24 de ore. Actualul record este de 12.000 de cani, fiind realizat in urma cu doi ani. Canile vor fi vindute apoi, iar banii vor fi donati unor actiuni de caritate.

Viata la inaltime este daunatoare femeilor! Potrivit unui cercetator de la Universitatea din Peru, femeile care traiesc la altitudini mai inalte au o concentratie mai scazuta de hormoni, fapt care determina o imbatrinire mai rapida decit femeile care traiesc in regiuni cu altitudini mai mici.

In Managua, capitala statului Nicaragua, strazile nu au nume. „Noi nu avem o harta reala a strazilor, asa ca folosim un sistem de orientare destul de amuzant, pe care nimeni din afara nu-l poate intelege“, a spus reprezentantul Camerei de Comert din capitala. De exemplu, daca vrei sa trimiti o scrisoare in Managua, adresa de pe plic suna cam asa: „Acolo unde era restaurantul chinezesc, doua blocuri mai jos, apoi un bloc care da spre lac, chiar linga usa unde este parcata masina galbena“. In Managua locuiesc doua milioane de oameni, iar majoritatea caselor nu au nici macar un numar. Sistemul de localizare a caselor care este folosit in prezent este cauzat de cutremurele care au distrus orasul in repetate rinduri.

Trei sferturi dintre adultii germani sint indragostiti, chiar dinainte de instalarea cu drepturi depline a primaverii, se arata intr-un sondaj realizat de Institutul Forsa pentru revista Bildwoche. Cea mai mare proportie de indragostiti se regaseste in segmentul de virsta 30-44 de ani, nu mai putin de 88 la suta dintre germanii apartinind acestei grupe fiind convinsi ca si-au gasit sufletul-pereche. La fel cred si 76 la suta dintre adultii cu virsta intre 18 si 29 de ani si 77 la suta dintre cei intre 45 si 59 de ani. Insa, numai 64 la suta dintre pensionari afirma ca sint indragostiti. In plus, sondajul a aratat ca – surpriza! – barbatii sint mai romantici decit femeile: 80 la suta dintre ei sint indragostiti, fata de numai 71 la suta dintre femei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS