16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Charlotte Rampling devine cintareata

Actrita britanica Charlotte Rampling va debuta ca interpreta la 30 aprilie, cu un album cu 30 de melodii, compuse de Michel Rivgauche, unul dintre textierii lui Edith Piaf. Albumul se va numi „Comme une femme“, iar piesele (la care a colaborat si Jean-Pierre Stora) au fost compuse special pentru Charlotte Rampling, care demonstreaza un talent ascuns de interpreta plina de finete si senzualitate. „Nu am cintat niciodata inainte. Michel Rivgauche si Jean-Pierre Stora m-au contactat in 1997, spunindu-mi ca voi fi interpreta lor. A fost nevoie de mult timp pentru a ma convinge ca o pot face“, a marturisit Charlotte Rampling, de 58 de ani. Ea s-a declarat „mindra si fericita de acest minunat dar al vietii“. „Incet-incet, am acceptat provocarea si am luat cursuri de canto. Intr-o buna zi am acceptat sa intru in studio. Am inregistrat foarte rapid, folosind un microfon din anii ’60, care capteaza orice sunet, ca si cum ai sopti in urechea cuiva“, a povestit actrita.

Claudia Schiffer intra in lumea filmului ca… nevasta de producator!

Modelul german Claudia Schiffer, 32 de ani, se va casatori, la 25 mai, cu producatorul de film britanic Matthew Vaughn, de 31 de ani, a anuntat revista Bunte. Locul unde va avea loc ceremonia nu a fost inca fixat, dar mai multe biserici si sali de receptie din Anglia sint in prezent „testate“ de cei doi, a precizat Bunte. Un purtator de cuvint al agentiei Claudiei Schiffer din Hamburg a declarat ca nu poate confirma aceasta informatie. Mama Claudiei afirmase in revista Bunte la 18 aprilie ca aceasta casatorie va avea loc „in urmatoarele sase luni“. Claudia Schiffer s-a nascut in 1970. Ea a fost descoperita de un agent in 1987 intr-o discoteca din Dusseldorf, devenind unul dintre cele mai cunoscute top-modele ale anilor ’90.

Eminem se teme pentru muzica lui

Eminem a instituit masuri sporite de securitate in ceea ce priveste noul sau album, intitulat „The Eminem Show“, deoarece doreste ca munca sa sa nu ajunga pe mina celor care reproduc si vind ilegal creatiile artistilor. Rapperul nu a permis accesul in studioul de inregistrari decit unui numar foarte mic de specialisti care apartin casei sale de discuri intitulata „Shady Records“. De asemenea, nici casa producatoare, „Universal Music“, care il reprezinta pe artist in Marea Britanie, nu a primit in avans exemplare ale albumului „The Eminem Show“, ce urmeaza sa fie lansat pe 3 iunie.

Harrison Ford a nasit niste… fluturi!

Harrison Ford a dezvaluit numele pe care l-a ales pentru o noua specie de fluturi: Georgia. Actorul american a fost rugat sa dea un nume speciei de fluturi descoperita de Carter Coleman, fondatorul African Rainforest Conservacy. Harrison Ford a ales numele de Georgia, dupa cel al fiicei sale. Pentru a se decide, Ford a cerut mai multe date, biologice, stiintifice si de mediu de la cei care au descoperit fluturele, in Tanzania. Nu se stie de ce Carter i-a cerut tocmai lui Ford sa dea un nume fluturelui.

Sheryl Crow revine in topuri

Sheryl Crow va reveni in topurile americane, la sfirsitul acestei saptamini, cu albumul „C’mon C’mon“, care se afla in prezent la egalitate de exemplare vindute cu albumul solistei Ashanti, ocupanta primei pozitii. Popularitatea noului album al solistei a fost alimentata de melodicitatea single-ului „Soak Up The Sun“, care s-a dovedit a fi cel mai de succes hit al sau din ultimii ani.Se pare ca chartul american va avea saptamina aceasta trei soliste pe primele trei locuri, deoarece albumele artistelor Ashanti, Sheryl Crow si Celine Dion se vind foarte bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS