17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac vedetele romane

Ce mai fac vedetele romane

Mobilizare Generala 4 – Revolutia Rock

Revolutia Rock reuneste astazi, pe pista Aeroportului Baneasa, 11 trupe rock sau pop-rock: Iris, Vama Veche, Cargo, Proconsul, Spitalul de Urgenta/Nebuni, ab4, Omul cu sobolani, Antract, Krypton, Neurotica si Iedera. De seara si pina in zorii zilei urmatoare, trupele – unele dintre ele „incorporate“ pentru prima data la Mobilizarea Generala: ab4, Omul cu sobolani, Antract si Iedera – vor concerta in fata unui numar estimat la zece mii de spectatori. La miezul noptii va avea loc deja traditionalul concurs Miss Mobilizare Generala. Organizatorii au spus ca nu au stabilit inca ordinea de evolutie a trupelor. La fel de nehotarit, Dan Helciug a folosit numele Spitalul de Urgenta/Nebuni pentru trupa pe care o conduce. Afisele au fost tiparite cu Spitalul de Nebuni, dar intre timp, o data cu rezilierea contractului cu firma de impresariat, trupa a renuntat la ideea de a-si schimba numele. Trupele participante in acest an vor avea citeva noutati pentru fani. Vama Veche, care lucreaza la cel de-al treilea album, a filmat deja un videoclip si va prezenta noul single-surpriza. Fanii Proconsul il vor evalua intr-o evolutie live pe noul basist al trupei. „Circiumareasa“ celor de la Antract si „Miinile sus“ – Omul cu sobolani sint alte noutati din programul Mobilizarii Generale 4. Prima mobilizare a avut loc in 2000, cind Proconsul, Vita de Vie, Vama Veche, Ovidiu Lipan Tandarica & Marius Mihalache, Nightlosers, Iris si Holograf au cintat la Vama Veche in fata a zece miii de oameni. Mobilizare Generala 2 s-a desfasurat in munti, la Poiana Brasov, in iarna 2001. Pe un ger crincen au raspuns „Prezent“: Iris, Cargo, Vama Veche, Directia 5, Proconsul, Vita de Vie, Krypton si Amici. La editia a treia din mai 2001, Mobilizare Generala a avut pentru prima data ca locatie Aeroportul Baneasa. In vara anului acesta va urma a cincea editie a evenimentului, „Marea Debarcare“, pe litoral.

Talisman a implinit… cinci ani!

Talisman aniverseaza cinci ani printr-un concert de exceptie, desfasurat la Sala Palatului. Este primul concert de anvergura in formula de sase „talismani“, ca atare tot spectacolul va fi in intregime live. Pentru ca este un moment aniversar, trupa a pus la cale nenumarate surprize. Timp de o ora si jumatate, fanii Talisman vor avea parte de invitati surpriza si de momente inedite.

Michi de la Suie Paparude lanseaza stilul Dub in Romania

Michi de la Suie Paparude lanseaza astazi „Dub Free Romania“, primul album chill-out din Romania si, totodata, albumul de debut al lui Michi, in stil ambiental, „lounge music“, cu alte cuvinte muzica de ascultat „pe canapele“. „Stilul Dub provine din muzica reggae, care este un stil coerent si reprezinta o noua provocare pentru piata muzicala romaneasca“, spune Michi. Muzica sa este relaxanta, destinata in special cluburilor si realizata pe samplere. Una dintre piesele de pe acest album este cintata impreuna cu trupa „Omul cu sobolani“.

Bomboane noi

Fetele de la Candy revin cu un nou material. Pentru inceput, publicul va avea parte de un prim single. Cintecul nou-nout se numeste „Te iert“ si poarta semnatura lui Bobby Stoica. Omul care a dat cele mai mari hituri ale anului trecut in muzica romaneasca, a fost incintat sa lucreze cu Giulia, Selena si Monik. In viitorul apropiat va avea loc si lansarea mult-asteptatului album Candy.

Bere in Mixer

Multa lume astepta cu nerabdare cel de-al doilea single Bere Gratis de pe albumul „Vino Mai Aproape“. Iata ca baietii ne-au pregatit o mare surpriza. Cel de-al doilea single va fi „Nebun“, dar intr-o varianta care nu s-a auzit nicaieri, un remix al baladei. Cu un aer dinamic, fresh si cit se poate de occidental, „Nebun – Radio Remix 2002“ va „lovi“ in difuzoare in cel mai scurt timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS