Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

SUPORTERI / Galeria Universitatii a remis ieri presei un comunicat in care anunta ca va lupta prin toate mijloacele legale pentru ca Netoiu sa paraseasca echipa. Suporterii sint nemultumiti ca Netoiu ii jigneste interzicindu-le sa intre pe stadion prin preturi de Liga Campionilor si ca induce lumea in eroare, spunind ca galeria e manipulata. Suporterii neaga ca ar fi manipulati si anunta ca protestele lor vor fi decente.

(M.S.)

UNIVERSITATEA TINERET / Intr-un meci disputat ieri in Banie, formatia de tineret a Universitatii a invins, cu scorul de 3-1 (3-0), echipa similara a clubului UM Timisoara. Golurile elevilor lui Aurica Beldeanu au fost marcate de Sarpe, Stancuta si Bica. Pentru ca Banica participa la „Cupa Liceelor“ de la Alexandria, iar Bogdan este accidentat, buturile echipei de tineret au fost aparate ieri de portarul Fane Preda, titularul acestui post la formatia de seniori. Universitatea a inceput meciul cu: Preda – Fl. Mihai, Toma, Pancu, Curteanu – Cimpoieru, Balaci, Sarpe, Gecaleanu – Bica, Stancuta. Au mai jucat: Papa, Popa, Fluieran, Gavrila, Blanaru.

(M.S.)

PARINGUL NOVACI / Antrenorul Gabriel Zahiu a revenit ieri pe banca tehnica a divizionarei C gorjene Paringul Novaci, dupa ce in urma cu trei saptamini a demisionat de la Laminorul Roman. Zahiu, care va ramine cel putin pina in vara la Novaci, va fi ajutat de Cornel Ticveanu.

(M.P.)

CUPA LICEELOR / Echipa de minifotbal a Liceului Sportiv din Tirgu Jiu s-a calificat ieri in semifinalele Cupei „Liceelor McDonald’s“, care se desfasoara la Alexandria. Fotbalistii gorjeni, pregatiti de antrenorii Ion Savulea si Cornel Ticveanu, au invins echipele Liceulului Panait Istrati din Braila, cu 6-2, si Colegiului Tehnic Traian din Bucuresti, cu 5-3. Cel mai bun jucator al gorjenilor a fost Al Ioani, care a inscris cinci goluri.

(M.P.)

VOLEI / Ieri, in prima zi a turneului de calificare in Divizia A de volei feminin, care se desfasoara la Rimnicu Vilcea, formatia ULNT Craiova a pierdut partida cu Brainconf Braila, cu 2-3. Craiovencele vor juca astazi cu Banatul Lugoj, iar miine, cu Chimia Rimnicu Vilcea.

(M.S.)

Exit mobile version