Acasă Local Dolj Stiri diverse

Stiri diverse

Magureanu a fost gasit mort in casa

Constantin Magureanu, de 59 de ani, din Barbatesti – Gorj, a fost gasit mort in propria locuinta. Barbatul nu a mai fost vazut citeva zile de catre vecinii sai, acestia sesizind simbata politia din localitate, care a intrat in locuinta lui Constantin Magureanu. Barbatul a fost gasit in patul sau, corpul neprezentind urme de violenta. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu, in vederea efectuarii necropsiei.

(E.M.)

Un halterofil de performanta a fost strivit de o traversa de beton

Un fost halterofil de performanta a murit strivit de o traversa de beton, care i-a cazut pe cap. Ion Munteanu, de 53 de ani, din localitatea Budieni – Gorj, a murit din cauza unui pariu stupid, acesta punind ramasag cu un prieten ca are muschii destul de tari incit sa ridice o traversa de cale ferata. Din nefericire, pariul nu a mai fost onorat, pentru ca Ion Munteanu s-a dezechilibrat, traversa strivindu-i capul. Fost component al Clubului Dinamo Bucuresti, Ion Munteanu, originar din Vaslui, s-a stabilit in urma cu zece ani intr-o casa parasita din Budieni, comuna Scoarta. Un consatean de-al acestuia, Victor Mandrec, a spus: „Vineri s-a intilnit cu niste amici de-ai lui. Au pus pariu si cred ca el s-a ambitionat prea tare. Ne tot povestea despre viata lui de sportiv. Era un om cit un munte si nu te lasa la nevoie. Pe mine m-a ajutat cind mi-a murit copilul. El a sapat groapa.“

(E.M.)

Ilinca a „tras“ doua cartuse din armata

La sfirsitul saptamanii trecute, in comuna doljeana Valea Stanciului a avut loc o ampla razie la care au participat efective marite ale politistilor din cadrul inspectoratului judetean. La una din cele 12 perchezitii efectuate, la domiciliul lui Eugen Emil Ilinca -, de 24 de ani, au fost gasite doua cartuse pentru pistol mitraliera, calibru 7,62 mm. Cel in cauza a declarat ca le-a furat in 1999 de la UM 02599 – Bucuresti, unde a executat stagiul militar. Acesta va fi cercetat pentru detinere ilegala de munitie, respectiv incalcarea regimului armelor si munitiei.

(F.T.)

Exit mobile version