16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Noutati muzicale

Mary J Blige, Celine Dion si Cher vor aparea in urmatorul „Concert al divelor“ organizat de postul de televiziune VH1. Spectacolul anual care celebreaza solistele va fi organizat in acest an la Las Vegas, in loc de New York. Show-ul va fi gazduit de sala MGM Grand si va avea loc pe 23 mai. Profiturile obtinute vor fi varsate in fondurile Fundatiei „Save the Music“, o organizatie nonprofit care promoveaza educatia muzicala in scoli.

Britney Spears urmeaza sa lanseze pe single un cover al piesei „I Love Rock And Roll“. Hitul respectiv a fost lansat de Joan Jett And The Blackhearts in anul 1981. Britney interpreteaza piesa intr-o scena de karaoke din filmul sau de debut, intitulat „Crossroads“. De asemenea, artista a realizat, la Los Angeles, un videoclip pentru aceasta piesa.

Marilyn Manson s-a situat pe primul loc in cadrul unui sondaj, intitulat „Cele mai cool 100 de staruri din lume“, care a fost intreprins de revista Kerrang!. Rockerul gotic a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor, fiind urmat de fostul lider al formatiei Nirvana, Kurt Cobain, si de solistul de la Foo Fighters, Dave Grohl. Singura prezenta feminina din top 10 este Shirley Manson, membra a formatiei Garbage, care a iesit pe locul 9, in timp ce Courtney Love ocupa pozitia a 12-a.

Bryan Adams urmeaza sa concerteze in Hyde Park, din Londra, pe 20 iulie, ca parte a seriei de spectacole intitulata „Route Of Kings“. Artistul va mai sustine spectacole pe 19 iulie la Leeds si pe 28 iulie la Warwick Castle. De asemenea, in seria de concerte „Route Of Kings“ si-au anuntat prezenta, printre altii, formatia Supertramp, pe 21 iulie, si Paul Weller, pe 28 iulie.

Formatia Suede a fost contactata pentru a concerta la festivalul Meltdown, al carui amfitrion va fi anul acesta David Bowie. La manifestarea organizata in perioada 12 – 30 iunie, trupa va interpreta material de pe noul sau album, care urmeaza sa fie lansat in luna septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS