16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Kestii lumesti

Conducerea unui cotidian american a fost data in judecata de un fost ziarist care sustine ca directorii publicatiei i-au ordonat sa mearga la biserica in fiecare saptamina si sa se culce cu sotia in fiecare noapte. In plus, redactia ziarului i-a interzis angajatului consumul de alcool, barbatul fiind obligat sa ia masa impreuna cu familia sa cel putin de cinci ori pe saptamina. Americanul a fost, in cele din urma, concediat dupa 21 de ani de activitate, atunci cind cei de la ziar au inceput sa se indoiasca de credinta lui si de loialitatea sa fata de companie.

Cercetatorii psihologi au declarat ca femeile arata mai grase pe sticla televizorului, in timp ce barbatii arata mai musculosi si mai atractivi. Camerele de luat vederi adauga citeva kilograme in plus la silueta prezentatoarelor, in schimb barbatii arata mai puternici si mai inalti, fapt pentru care majoritatea starurilor de televiziune si de film de parte barbateasca par mai scunzi in viata reala, se arata in studiile efectuate de catre cercetatorii de la Universitatea din Liverpool.

Autoarea britanica a unui ghid despre cum sa-ti gasesti sotul ofera acum o despagubire daca fidelele cititoare nu se casatoresc timp de trei ani de la cumpararea cartii. Scriitoarea a afirmat in manualul ei ca femeile pot intilni si se pot casatori cu barbatul potrivit daca urmeaza pas cu pas indicatiile ghidului. Unul dintre sfaturi este ca femeile sa-si aplice ruj pe buze pe parcursul intregii zile si sa nu-i ceara niciodata unui barbat o intilnire. Insa majoritatea feministelor au declarat ca aceste sfaturi sint demodate si ofensatoare.

Cine nu crede ca visele pot deveni intr-adevar realitate? Un britanic a cistigat 450.000 de lire sterline dupa ce a visat ca a cistigat la loterie. Barbatul a declarat ca adeseori a visat ca va cistiga inainte de a implini 40 de ani, iar norocul l-a lovit cu o luna inainte de a aniversa aceasta virsta. El a mai afirmat ca visul sau era atit de real, incit a doua zi a cumparat citeva bilete de loterie de la trei agentii diferite.

Lucruri tare ciudate s-au petrecut intr-o circiuma dintr-un oras englezesc, fapt care i-a determinat pe oameni sa creada ca restaurantul este bintuit de o stafie. Urme de pasi misteriosi, cioburi sfarimate sint doar citeva din lucrurile care i-au speriat pe localnici care au ajuns la concluzia ca stafia ar apartine fostului proprietar al barului, cunoscut ca un om bogat, dar foarte zgircit. Actualii proprietari ai restaurantului pe care il conduc de peste 13 ani spun ca, de cind au preluat circiuma, multe lucruri stranii s-au intimplat acolo. De exemplu, intr-o duminica, ceasul de pe perete a inceput sa bata la ora 2.15, apoi s-a oprit, dupa care a inceput din nou sa bata la aceeasi ora.

Un inginer, bun meserias in repararea masinilor de spalat, a fost fortat sa repare o masina sub amenintarea unei arme de foc. O argentinianca, de 44 de ani, tare frustrata de faptul ca masina ii face probleme, a chemat acasa un mester pe care l-a obligat s-o repare imediat sub amenintarea unei pusti. Femeia i-a spus inginerului ca, de cind si-a cumparat masina, aceasta i-a facut numai probleme si l-a fortat pe mester sa semneze o declaratie prin care sa-i promita ca masina nu se va mai strica de acum inainte. Dupa ce si-a facut cu constiinciozitate meseria, inginerul s-a dus la politie s-o denunte pe argentinianca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS