Acasă Actualitate Cinema, cine… muzica

Cinema, cine… muzica

Kylie Minogue nu vrea sa pozeze goala

Celebra solista Kylie Minogue a refuzat o oferta de un milion si jumatate de lire sterline, venita din partea revistei Playboy, pentru a poza goala pe coperta acestui renumit magazin. Starul a declarat ca nu va poza niciodata goala, deoarece acest lucru „nu este pentru ea“. In schimb, frumoasa blonda a acceptat oferta de un milion de lire sterline, venita din partea Sultanului din Brunei, pentru a cinta la petrecerea data cu ocazia zilei de nastere a fiului acestuia.

Jennifer Lopez on – line

Jennifer Lopez va lua parte la un chat pe Internet cu fanii sai. Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie, iar unul dintre subiectele discutiei il va reprezenta urmatorul film in care va juca diva, intitulat „Enough“. Pelicula va avea premiera in America, pe 24 mai, iar in tarile europene va ajunge in luna septembrie.

Robbie Williams si David Beckham se numara printre cei mai bogati o mie de britanici

Cintaretul Robbie Williams si fotbalistul David Beckham, ale caror averi sint in valoare de aproximativ 56 de milioane de euro, se numara printre cei mai bogati o mie de britanici, potrivit unei liste alcatuite de expertul financiar Phil Beresford. Robbie Williams a urcat in clasamentul celor mai bogati britanici datorita succesului inregistrat de ultimul sau album, „Swing When You’re Winning“, din care au fost vindute cinci milioane de exemplare in intreaga lume. Beckham ocupa locul al 962-lea in clasamentul respectiv, care este publicat anual. Beresford a luat in considerare, pentru prima data, in calcularea averii lui Beckham si pe cea a sotiei acestuia, Victoria, fosta membra a trupei pop Spice Girls. In lista pentru anul 2001, averile sotilor Beckham fusesera evaluate separat, internationalul englez totalizind doar 19,2 milioane de euro. Veniturile lui Beckham au crescut considerabil in acest an, in urma incheierii unor contracte de publicitate. Pe aceasta lista figureaza si fostul membru al grupului Beatles, Paul McCartney, care, cu o avere de 1,14 miliarde de euro, este cea mai bogata personalitate din lumea muzicii.

Liz Hurley are un baietel

Actrita-manechin Liz Hurley a nascut joi un baietel caruia i-a dat numele Damian. Locul nasterii micutului nu a fost dezvaluit. Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Liz Hurley a plecat de acasa de mai multe zile, din cauza reaparitiei unui barbat, arestat in fata casei ei in luna decembrie pentru ca o hartuia. Barbatul, Petar Mahajlovic, de 32 de ani, fara domiciliu fix, a fost din nou arestat joi si apoi inculpat pentru hartuirea actritei. El va comparea in fata tribunalului. Potrivit ziarului Daily Mail, Liz Hurley a primit mai multe scrisori de amenintare din partea lui Mihajlovic, in care acesta ii spunea sa nu pastreze copilul. Ziarele britanice de scandal au urmarit indeaproape sarcina fostei imagini a companiei Estee Lauder. In virsta de 36 de ani, ea a anuntat in luna noiembrie ca va avea un copil, afirmind ca tatal este producatorul american multimilionar Steve Bing. Acesta a pus la indoiala paternitatea sa. El a afirmat intr-un comunicat ca relatia sa de citeva luni cu actrita nu a fost „exclusiva“. „Este alegerea ei sa fie o mama celibatara“, a adaugat el. „Daca eu sint intr-adevar tatal, atunci voi fi extrem de responsabil si de atent“, a afirmat Bing. Potrivit presei, se pare ca el a cerut deja sa se realizeze un test genetic de paternitate. Scenarist, producator si regizor, Steve Bing este cunoscut pentru succesul pe care il are la femei. El a avut relatii, printre altele, cu Farrah Fawcett, Uma Thurman si Sharon Stone. „Ar fi ingrozitor sa incepem o procedura legala si agresiva si sper ca nu vom ajunge niciodata acolo. Sintem amindoi persoane civilizate“, a raspuns Liz Hurley. Averea lui Steve Bing, 35 de ani, este estimata la 400 de milioane de dolari, iar actrita ar putea cere zeci de milioane pina la majoratul fiului ei.

Van Morrison revine cu un nou album

Van Morrison va lansa, pe 13 mai, primul sau album din ultimii trei ani. Intitulat „Down The Road“, proiectul contine 13 piese noi ale artistului, plus un cover al hitului „Georgia On My Mind“, apartinind lui Hoagy Carmichael. De asemenea, Van Morrison va concerta pe 3 si 4 mai la Olimpia Theatre din Dublin, dupa care, pe 6 iunie, va incepe un turneu in Germania, primul spectacol fiind programat la Berlin.

Exit mobile version