5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Kestii lumesti

O Afrodita… nonagenara

O actrita de comedie, in virsta de 94 de ani, din Brazilia, si-a dat acordul pentru a aparea goala in revista Penthouse. Ea va poza intr-un hotel din Copacabana si intr-un cimitir cumparat chiar de ea linga Rio de Janeiro, sustinind ca a ales acest loc intrucit i se pare foarte exotic. Brazilianca afirma ca trupul ei se afla inca intr-o forma buna si ca aceste fotografii vor avea un mare impact asupra concetatenilor ei de virsta a treia.

Indienii vor o gradina a dragostei

Majoritatea cuplurilor din orasul indian Calcutta se pregatesc pentru un protest prin care solicita sa li se puna la dispozitie o zona speciala in care sa-si poata manifesta liber dragostea. Membrii „Organizatiei pentru Exprimarea Libera a Dragostei“ doresc ca, prin protestul lor, sa li se permita sa se sarute si sa se imbratiseze fara a fi hartuiti de catre organele de patrulare. Protestatarii se pling de faptul ca, adesea, politistii nu le permit sa se sarute in public, uneori fiindu-le chiar interzis sa se tina de mina. Mitingul va fi organizat pe 26 martie si se va desfasura in fata cladirii consiliului local al orasului Calcutta.

Nici mort fara papusa mea!

Un artist neamt, in virsta de 54 de ani, a lasat cu limba de moarte in testament ca dupa trecerea sa in nefiinta doreste sa fie ingropat intr-un cosciug simplu, dar nu singur, ci impreuna cu papusa sa gonflabila. Pentru ca dorinta lui sa fie dusa la indeplinire, barbatul a depus o cerere scrisa administratiei cimitirelor din orasul Bonn. Spre marea lui bucurie, cererea i-a fost aprobata, dar cu o singura conditie: din motive ecologice, materialul din care este confectionata papusa trebuie sa fie exclusiv din latex.

Si ciinii sufera de nervi

Veterinarii israelieni au inceput sa administreze valium ciinilor aflati in zonele in care se desfasoara conflictul armat din Ierusalim. Ei au observat cum ciinii din zona au devenit agitati, extrem de agresivi, tremurind in mod necontrolat la auzul rafalelor de arme. Veterinarii intentioneaza astfel sa diminueze stresul patrupedelor. „Chiar azi am tratat un alsacian care a refuzat sa manince si sa iasa din casa“, a spus Benny Sapir, un medic veterinar din Ierusalim. Medicii spun ca nu au mai vazut atit de multi ciini stresati, de la atacul irakian cu rachete din anul 1991.

Si nescolit, si sarac, dar… cu functie!

Decit sa le mareasca lefurile angajatilor, englezii prefera sa ii avanseze in grad pe subalterni. Observind ca acestia sint mai entuziasti daca functia pe care o ocupa in cadrul firmei suna mai… pompos, sefii au modificat statul de functii. Astfel, un receptioner este, de fapt, „responsabilul cu telecomunicatiile verbale“, iar o persoana care spala geamurile este „responsabilul cu imbunatatirea calitatilor optice ale spatiilor transparente“ (!).

Ciine, parerea ta conteaza!

Unui ciine boxer i-a fost trimis, la casa stapinilor sai din Dublin, un buletin de vot ce avea imprimat pe el numele sau si prin care era invitat sa isi spuna parerea referitor la libera practica a avorturilor. Proprietarul ciinelui a declarat ca patrupedul, in virsta de sase ani, nu va participa la referendumul national privitor la acest subiect, intrucit bietul animal nu are nici cea mai mica idee despre acest fenomen si, in plus, el manifesta chiar antipatie fata de politicieni. Proprietarul lui Charlie a mai afirmat ca discursurile televizate ale politicienilor ii provoaca „micutului“ un somn profund si linistitor.

Zi si noapte in masina

Patru tineri din Malaezia se intrec intr-un teribil concurs de rezistenta, al carui premiu consta intr-o frumoasa masina. Regula concursului le impune participantilor sa stea cit mai mult timp posibil in pretiosul vehicul, a carui valoare este estimata la aproape 16.000 de lire sterline. Cel care va rezista cel mai mult timp va fi declarat cistigator. Dintre cei patru temerari inscrisi in concurs, unul a renuntat deja, dupa ce a reusit incredibila performanta de a ramine in masina timp de opt zile, sase ore si 15 minute. Tinarul de 36 de ani a declarat ca s-a saturat de atita caldura, lipsa de somn si plictiseala, el nedorindu-si nimic altceva decit sa faca o baie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS