13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Drept la replica?

Sint Neagoe Ilie, posesor al BI seria BZ nr. 870414, eliberat de Politia Craiova.

In cotidianul pe care il conduceti, in data de 26.02.2002 am fost calomniat si mi s-a incalcat un drept fundamental al OMULUI, art. 5, 7, 12 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului, de catre domnul capitan Candidatu Georgel Marinel, comandantul PMT Craiova.

Sint mirat si tulburat in personalitatea mea ca un „specialist exceptional“ in D.O. poate face cu atita usurinta o infractiune penala (art. 206 CP) pentru care cred ca va raspunde in fata legii.

Va rog, de asemenea, sa rasfoiti arhiva GdS si sa reluati articolul din data de vineri, 19 mai 2000, si poate curiozitatea specifica „gazetarului cinstit si incoruptibil“ va va stimula interesul si poate va veti intreba „Ce s-a mai intimplat cu nefericitul subofiter“, erou fara voia sa, in urma acelei Bascalii generale comandate de comandantul sau“?! Eu intuiam, domnule redactor-sef al GdS, cu mult inainte ce vor asociatii pentru incalcarea legii, a juramintului militar, a juramintului lui Hipocrate, intru acapararea ilegala a cit mai multe averi, trecind cu nonsalanta si nesimtire peste suferintele norodului lui Neica Tudor din Vladimiri si ale atitor eroi cunoscuti si necunoscuti ai acestui nefericit popor, din care cu cinste si onoare mi-a harazit Bunul Dumnezeu sa fac si eu parte.

Va multumesc anticipat pentru acordarea dreptului la replica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS