16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum trebuie sa-ti ingrijesti tenul primavara

Cum trebuie sa-ti ingrijesti tenul primavara

Regimul alimentar sau medicamentos poate influenta pozitiv sau negativ aspectul exterior al pielii. De aceea, administrarea corecta si la timp a unor vitamine sau minerale, sau un regim bazat pe legume si fructe pot preintimpina aparitia ridurilor sau imbatrinirea pielii.

Produsele cosmetice care se folosesc iarna se inlocuiesc acum cu acelea cu filtru solar, care hidrateaza si intineresc tenul. Pentru ten, cele mai bune vitamine sint A, D, E si C, care pot fi luate din alimentatie sau din creme. Pentru un efect dublu, ar fi de preferat folosirea ambelor variante. Vitaminele A, D, E si C sint anticancerigene, deci numai bune pentru sanatate. Ele pot fi gasite in legume precum morcovul, sparanghelul sau fructe precum citricele.

Nu neglijati mineralele!

Pentru sistemul nervos (se stie ca persoanele nervoase fac riduri si au un aspect al tenului foarte sters) trebuie administrate si minerale. Nu vor lipsi din alimentatie seleniul, cuprul, magneziul si zincul. Acestea pot fi luate cel mai bine din polivitamine, care se gasesc in orice farmacie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS