9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Consilier ales de… zaruri

Trei candidati la postul de consilier intr-o localitate din Croatia au decis sa aleaga invingatorul, aruncind cu zarul. Barbatii obtinusera acelasi numar de voturi dupa alegerile locale si au recurs la aceasta metoda deoarece, in opinia lor, era cel mai cinstit mod de a decide invingatorul. Postul a fost obtinut de un candidat al carui zar s-a oprit la cifra sase.

Prinde-ma mai repede ca inghet!

Un infractor din Statele Unite doreste sa intenteze proces politiei deoarece sustine ca si-a pierdut citeva degete de la picioare din cauza degeraturilor. Barbatul, care a fost urmarit trei zile de un detectiv si a fost nevoit sa se ascunda intr-o padure din statul Maine, sustine ca lucrul acesta s-a datorat faptului ca nu a fost prins destul de repede. El il acuza pe urmaritorul sau ca nu si-a facut datoria cum trebuie, iar din aceasta cauza medicii au fost nevoiti sa-i amputeze trei degete.

Fara obraji rosii!

O clinica medicala din Londra ofera acum o procedura terapeutica in premiera mondiala: operatia impotriva imbujorarii obrajilor. Interventia, care costa aproximativ 4.000 de lire sterline, consta in extirparea nervilor de la baza gitului. Majoritatea clientilor clinicii provin din rindul functionarilor publici aflati in pozitii de conducere ce implica mult stres si care nu doresc ca sefii sau „rivalii“ lor sa-i vada rosind.

Halba de bere ca o oglinda

O fabrica de bere din Marea Britanie a patentat un sistem prin care se poate imprima fata clientului pe halba sa de bere. Inovatia consta intr-un aparat de fotografiat digital care realizeaza poza chiar in incinta barului, dupa care aceasta este imprimata pe sticla chiar in timp ce berea curge in pahar. Compania Bass spera ca numarul clientilor sai sa creasca foarte mult cu ajutorul acestui mic „truc“.

Chiar confuzie?!

Un locuitor din orasul englez Hastings a descoperit, intr-o spalatorie auto, o bucata de carne ce parea a fi un penis uman. In urma unor teste minutioase de laborator, s-a descoperit ca respectiva bucata de carne nu era nici organ sexual si nici macar unul omenesc. Era, de fapt, o tita de vaca.

Robinson Crusoe contemporan

Un barbat in virsta de 27 de ani s-a intors acasa dupa ce a petrecut sapte ani in junglele din Insulele Borneo. In momentul in care si-a revazut familia, tinarul avea parul lung pina la briu si a declarat ca in tot acest timp s-a hranit cu plante salbatice si a baut apa din riuri.

S-a dat dezlegare la sex

Turcia a renuntat la testele de virginitate pentru elevele din scoli. Pina in anul 1999, conducatorii institutiilor de invatamint din aceasta tara le puteau forta pe eleve sa se supuna unor teste de virginitate, iar cele gasite „vinovate“ erau pasibile de a fi exmatriculate, stiut fiind faptul ca religia musulmana interzice sexul inainte de casatorie. Pentru ca foarte multe fete au amenintat cu sinuciderea in cazul in care vor fi date afara din scoli, in urma cu citeva zile,Turcia a abrogat legea prin care adolescentele erau obligate sa se supuna examenelor ginecologice.

Si copacii se taie, nu-i asa?

Politia canadiana a arestat un barbat care timp de trei saptamini a taiat 50 de copaci cu ajutorul unui fierastrau de mina. Tinarul a creat o carare intr-o padure din Ontario, lasind in urma sa citeva stive formate din busteni lungi de trei metri. In momentul in care a fost intrebat ce l-a impins sa faca un astfel de lucru, barbatul a declarat ca a dorit sa faca putin sport si, in plus, i-a facut primarului o favoare deoarece l-a ajutat sa creeze spatiu pentru o noua autostrada.

Calugaritele consilier

Patru calugarite candideaza pentru un loc intr-un consiliu local din Bavaria deoarece doresc sa interzica practicarea nudismului in jurul manastirii lor. Ele locuiesc pe o insulita care are 328 de locuitori, dintre care 34 sint calugarite benedictine. In consiliul local sint numai opt locuri, iar deciziile sint luate, de obicei, in unanimitate. Singura problema a maicutelor o reprezinta faptul ca, in timpul verii, foarte multi oameni vin pe insula pentru a face plaja nud, multi dintre acestia expunindu-si goliciunea chiar linga manastirea in care locuiesc ele.

Dau o zi de libertate pentru o briosa

Un neo-zeelandez s-a ales cu o noapte petrecuta in inchisoare dupa ce a mincat o jumatate de briosa intr-un supermarket. Barbatul nu avea nici un ban deoarece nu primise salariul de la compania unde lucreaza si nu mincase nimic trei zile. Judecatorul a decis ca tinarul a fost pedepsit indeajuns pentru ceea ce facuse si l-a obligat pe acesta sa plateasca briosa in momentul in care primeste salariul de la locul de munca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS