24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Britney Spears va aparea in serialul „Totul despre sex“

Britney Spears a semnat un contract pentru o aparitie in serialul „Totul despre sex“. Printesa pop urmeaza sa joace rolul unei adolescente seducatoare intr-un episod care va putea fi urmarit spre sfirsitul acestui an. Solista va fi in serial nepoata personajului interpretat de actrita Kim Cattrall, Samantha Jones, si ii va fura acesteia iubitul.

Ca de la solist la solist

Solistul formatiei Metallica, James Hetfield, sustine ca doreste sa inregistreze o piesa pe care i-o va dedica solistului grupului Exodus, Paul Baloff, care a murit la inceputul acestei luni in urma unui atac cerebral. Membrii formatiei Metallica au subliniat faptul ca Paul a fost o persoana deosebita, iar pentru ei moartea sa reprezinta un gol imens, care nu va fi umplut niciodata.

Josh Hartnett – castitatea intruchipata

Actorul Josh Hartnett a depus un juramint de castitate in timpul filmarilor la noua sa pelicula. El joaca in filmul „40 de zile si 40 de nopti“, in care este vorba despre un barbat care renunta la sex pe perioada Postului Pastelui. Starul a declarat ca i-a venit foarte greu sa-si respecte juramintul, deoarece simtea ca innebuneste. Artistul a mentionat ca in momentul in care a fost privat de sex, acesta a devenit singurul lucru la care se putea gindi.

Kylie Minogue face reclama la lenjerie

Doriti sa o vedeti pe Kylie Minogue in lenjerie erotica, intima, calare pe un taur mecanic? Veti avea aceasta ocazie, deoarece solista a filmat o reclama pentru Agent Provocateur, o companie britanica producatoare de lenjerie. Muzica prezenta pe coloana sonora apartine grupului suedez The Hives, in schimb corpul ii apartine in exclusivitate lui Kylie.

Moby face un show TV

Moby urmeaza sa fie gazda propriului sau spectacol pe canalul MTV. Intitulata „Senor Moby’s House Of Music“, emisiunea va debuta simbata, in Statele Unite, in timp ce in Marea Britanie va fi lansata spre sfirsitul acestui an. In timpul spectacolului, artistul va prezenta, printre altele, videoclipuri muzicale la alegerea sa, avind in vedere ca are acces nelimitat la arhivele renumitului post de televiziune.

Lance Bass se …lanseaza in spatiu

Lance Bass, membru al formatiei N Sync, va parasi planeta Pamint in luna noiembrie, fiind invitat sa participe la o misiune spatiala ruseasca. In prezent, Bass poarta discutii cu corporatia Mir pentru a se imbarca la bordul unui nave Soyuz, si urmeaza sa petreaca sase luni in Rusia pentru a participa la antrenamente. Inainte ca intelegerea sa se parafeze este nevoie ca toti membrii parteneriatului pentru programe spatiale, care sint Statele Unite, Rusia, Japonia, Canada si Europa, sa cada de acord in privinta persoanei care urmeaza a fi trimisa in spatiu.

Enrique Iglesias impreuna cu Anna Kournikova

Enrique Iglesias a inceput o idila cu celebra jucatoare de tenis din Rusia, Anna Kournikova, dupa ce au jucat rolul de indragostiti in noul videoclip lansat de solistul latino. Potrivit unui articol aparut in publicatia US Weekly, cei doi au inceput sa iasa impreuna imediat dupa terminarea filmarilor la videoclipul muzical, cuplul fiind zarit, saptamina trecuta, luind masa la un restaurant de lux din New York. Cuplul s-ar putea sa aiba totusi probleme, avind in vedere ca Anna este inca iubita hocheistului rus Serghei Fedorov.

B.U.G. Mafia are o casa de productie muzicala

B.U.G. Mafia a pus pe picioare o casa de productie muzicala specializata in hip-hop si genuri adiacente, informeaza Mediaservices. Primul produs se numeste chiar „B.U.G. Mafia prezinta Casa“, contine 13 track-uri (Intro, Outro si 11 piese) si a fost lansat in Clubul Dumars din Regie. Raperii prezenti alaturi de B.U.G. Mafia pe aceasta compilatie sint Villy, M&G, Anturaj, XXL si 10 Grei, Luchian, Mahsat, Co-G. Compilatia include si o piesa cintata de toti artistii, intitulata „Ingeri pierduti“. Show-ul de lansare a inceput cu un set de efecte pirotehnice, iar timp de doua ore, pe scena clubului au evoluat toti cei prezenti pe compilatie in diferite combinatii. Baietii de la B.U.G. Mafia au cintat incontinuu la microfoanele aflate in spatele scenei. Punctul culminant al spectacolului a fost piesa „Cine e cu noi“, interpretata de B.U.G. Mafia alaturi de Nico, o mai veche colaboratoare a baietilor de la albumele „Intotdeauna pentru totdeauna“ si „Dupa blocuri“. In timpul piesei, pe scena a urcat chiar Leonard Doroftei, campionul mondial la box profesionist si unul dintre protagonistii videoclipului piesei. Pentru videoclipul „Cine e cu noi“, regizorul Petre Nastase a facut pentru prima data in Romania slow-motion-uri pe pelicula. Tataee, Daddy Caddy si Uzzi si-au lansat casa de productie muzicala cu deviza „Banii nu se fac in casa, a trebuit sa facem CASA“. Intentia baietilor de la B.U.G.Mafia este de a continua proiectul pe principiul „un single – un videoclip“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS