16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePovesti de adormit... parintii

Povesti de adormit… parintii

Nopti nedormite, cafele amare, o scrumiera plina de mucuri de tigara, peste tot zeci de carti, cursuri, fituici si o materie care nu se mai termina. Cam asa ar putea fi descrisa pe scurt viata unui student in sesiune. Numai cine n-a trecut prin facultate nu stie cita energie, timp si sudoare pierzi in pregatirea unui examen. Nu conteaza daca inveti sau daca iti pregatesti material didactic „informativ“ pentru aprofundarea cunostintelor, pe scurt, cit de greu este sa faci o fituica. Si dupa ce cu chiu, cu vai ai scapat de toate examenele si de cheful de dupa sesiune, te trezesti mahmur in fata unei noi dileme: cum sa-i convingi pe parinti ca notele de trecere nu sint asa de mici, iar pierderea unui examen nu este chiar capat de tara.

Solutii exista intotdeauna, iar noi ne-am gindit sa va oferim o mostra convingatoare despre cum sa-ti pregatesti parintii ca sa accepte ca esti totusi un copil bun si banii investiti in tine nu s-au dus chiar pe apa simbetei, chiar daca profu’ de la cutare te-a prins copiind, iar la nu stiu care examen n-ai fost primit in sala din cauza numeroaselor absente.

Pentru pregatirea sufleteasca a babacilor nu-ti trebuie decit o coala de hirtie, un pix si putina imaginatie. Ce veti citi mai jos este valabil numai pentru fete, dar adaptabil pentru baieti:

Dragii mei parinti,

Sint deja de patru luni la facultate si inca nu v-am scris. Imi pare nespus de rau, insa promit ca ma revansez de data asta. Dar inainte de a continua sa cititi scrisoarea v-as ruga sa ocupati loc, in nici un caz sa nu ramineti in picioare!

Arsurile mi s-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de starea de soc provocata de faptul ca am fost nevoita sa sar de la etajul IV al caminului studentesc. Am stat in spital doar doua saptamini, vad deja destul de bine, iar voma aia groaznica imi apare doar saptaminal. Deoarece incendiul din camera a fost provocat de mine, trebuie sa platiti ca despagubiri 50 de milioane de lei facultatii, dar toate astea sint fleacuri, avind in vedere ca am ramas in viata.

Norocul meu a fost ca un barbat din blocul de vizavi a vazut ce s-a intimplat si a chemat salvarea si pompierii. El a fost cel care m-a vizitat dupa aceea la spital si, dat fiind faptul ca nu aveam unde sa mai locuiesc (camera mea s-a facut scrum), a fost atit de amabil sa-mi ofere posibilitatea de a sta cu el. Are o garsoniera, insa ne intelegem foarte bine. El e de doua ori mai in virsta decit mine, dar ne iubim extrem de mult si vrem sa ne casatorim! Inca nu ne-am hotarit cind, dar vrem sa facem nunta inainte sa fie prea evident faptul ca sint gravida.

E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curind! Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sint sigura ca veti iubi bebelusii ( deoarece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe mine cit am fost mica. Singurul lucru care ne intirzie nunta e o infectie care il afecteaza momentan pe iubitul meu. Din cauza asta sintem din nou la spital fiindca, evident, m-am infectat si eu, dar deja ne simtim mult mai bine datorita antibioticelor pe care le primim amindoi intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau nu stiu mai cum…

Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va deveni in scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om tare de treaba si, cu toate ca nu a terminat scoala primara, e foarte ambitios! Evident, are alta religie ca a noastra, dar stiu ca sinteti toleranti si nu va va deranja astfel nici faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decit a noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in ultimul rind datorita faptului ca are, in mare, o virsta apropiata de a voastra, mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsoniera lui e cam mica pentru noi si cei trei copii). Tineti cont ca parintii lui sint niste oameni foarte cumsecade, tatal lui e chiar unul dintre cei mai renumiti traficanti africani!

Acum, ca v-am povestit despre toate, a sosit momentul sa recunosc ca nu mi-a ars locuinta, asa ca nu am nimic, nu am fost in spital nici macar o zi, n-am sifilis si nici vreun logodnic negru. Adevarul e ca m-au picat la Chimie Organica si la Mate, si abia am luat un 5 la Masini si Actionari. Am vrut doar sa va constientizez asupra faptului ca exista pe lumea asta chestii mult mai nasoale decit asta.

Va pupa dulce a voastra fiica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS