11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Nicole Kidman scoate un nou album Moulin Rouge

La numai o zi dupa ce s-a anuntat ca Moulin Rouge a fost nominalizat la premiul Oscar pentru „cel mai bun film“, iar Nicole Kidman pentru „cea mai buna actrita“, a venit vestea ca va fi lansat un nou album cu piese de pe coloana sonora a filmului, in care vor intra partile care nu au putut fi introduse pe primul album. Intitulat „Moulin Rouge 2“, proiectul contine, printre altele, piesele „Spectacular Spectacular“ si „Like A Virgin“, care nu au intrat pe primul album, precum si o piesa apartinind solistului si textierului Amiel, care are, in prezent, un hit pe locul 5 in topul britanic. Primul album „Moulin Rouge“ a ocupat timp de 11 saptamini primul loc in clasamentul albumelor si este, de asemenea, nominalizat la Grammy la categoria „cea mai buna coloana sonora“.

Cel mai romantic cuplu de homosexuali

Elton John si David Furnish au fost votati drept „cel mai romantic cuplu de acelasi sex din Marea Britanie“. Potrivit unui sondaj intreprins pe net, pe locul secund s-a situat cuplul format din George Michael si partenerul sau, Kenny Goss. De asemenea, „cel mai romantic cuplu de lesbiene“ a fost desemnat cel format de actrita Sophie Ward si Rena Brannan.

David Bowie-amfitrion de festival

David Bowie va fi gazda unui festival muzical care va avea loc la Londra, anul acesta. Rockerul in virsta de 55 de ani a fost numit director artistic al festivalului „Meltdown“, manifestare care va demara in luna iunie si se va intinde pe perioada a doua saptamini la Centrul de Arte „South Bank“, din capitala britanica. Bowie va anunta in saptaminile urmatoare care vor fi artistii care vor concerta in cadrul festivalului.

Madonna-producator si vedeta de musical

Madonna urmeaza sa produca si sa joace intr-un musical care va fi pus in scena in West End-ul londonez. Diva cocheteaza cu ideea de ceva timp, deoarece a ajuns sa iubesca Londra. Anul trecut, artista a interpretat rolul principal in filmul „Love, Sex, Drugs and Money“, care a fost regizat de catre sotul sau, Guy Ritchie. Pelicula va avea premiera britanica in vara acestui an.

Dido s-a imbogatit

Dido este in bani. Ea a fost numita drept artista britanica ale carei cistiguri din muzica au intrecut orice asteptari. Solista, al carei album „No Angel“ a fost cel mai bine vindut in lume, anul trecut, a obtinut in 2001 un venit de peste 12 milioane de lire sterline. Cu aceasta suma artista a venit pe locul cinci in clasamentul general pe anul trecut, inaintea unor legende precum Rolling Stones si David Bowie, insa in urma Pink Floyd, U2 si Elton John.

Masina lui Britney Spears la dispozitia fanilor

Britney Spears a facut echipa cu postul MTV, in America, pentru a le oferi fanilor sansa de a cistiga masina din filmul sau de debut, intitulat „Crossroads“. Solista ofera un Buick Skylark, model 1972, pe care il va inmina personal in cadrul emisiunii Total Request Live, a carei gazda va fi.

Daca n-ar fi fost Kurt Cobain…

Courtney Love a mai facut inca o declaratie socanta. De data aceasta ea a spus intr-un interviu ca si-ar fi dorit sa nu se fi casatorit niciodata cu Kurt Cobain. Solista a facut afirmatia gindindu-se ca fetita sa, Francis Bean, care are acum noua ani, creste fara tata. Courtney a vorbit, de asemenea, despre faptul ca odraslele starurilor rock au nevoie de protectia familiei deoarece sint mai tot timpul in vizorul mass-media, la fel ca si parintii lor.

Destiny’S Child nu sint pe gustul lui Brad Pitt

Brad Pitt nu le mai poate suporta pe fetele din trioul R&B Destiny’S Child, iar cea mai mare bucurie a sa ar fi ca videoclipurile formatiei sa nu mai fie difuzate pe posturile de televiziune. Starul a mentionat ca isi pierde cumpatul de fiecare data cind pe ecran apar Beyonce Knowles, Kelly Rowland si Michelle Williams. El spera in continuare ca va reusi sa scape de ele, deoarece simte ca in scurt timp va innebuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS