12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Sageata lui Cupidon

In aceasta zi speciala, Gazeta de Sud v-a oferit sansa sa va declarati public iubirea. Asa am aflat si noi cine, pe cine, cind, cum si de ce iubeste. Nu numai noi, ci si dumneavoastra, cititorii indragostiti sau aflati in asteptarea marii iubiri!

• „Pentru iubita vietii mele, Alina, de la Piti, cu ocazia Zilei Indragostitilor: Vrei sa te casatoresti cu mine?“ Nicolae Pruna

• „Cind nu esti linga mine, ma simt ca un desert; dar fiinta ta, buzele tale, ochii tai reprezinta ploaia de care am nevoie. Iarta-ma pentru ca te iubesc atit de mult. Te sarut, Te iubesc si Te ador!“ de la Diana pentru Bebe (Gigi)

• „Cu ocazia Sfintului Valentin, vreau sa-i spun prietenului meu, Ionut, un sincer «La multi ani!» si un Te iubesc din toata inima!“. Cu dragoste, Andreea.

• „Ma numesc Coca si vreau sa-i spun logodnicului meu, Branislav Milosavic, cit de mult il iubesc, cu toate ca ne despart 2.000 de kilometri. Te iubesc tot asa ca-n prima zi! Duso, iti trimit si inima mea in Franta. Volim te puno, puno, puno“, Coca Catanea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS