22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Dragoste de demnitar

Inimioare rosii, un cintec de dragoste, un film asijderea in care „end-ul“ este „happy“ si o multime de romani indragostiti care striga: „E Valentine’s Day!“ In conditiile acestea tie, barbat, iti este mult mai usor sa dai friu liber sentimentelor si sa-i spui „superbei“ vorbe pe care altfel nu i le-ai spune decit in zilele cind primesti vreo marire de salariu sau cind Universitatea Craiova elimina din Liga Campionilor pe Real Madrid.

La urma urmei, Valentine’s Day reprezinta pentru barbati ocazia de a-si imbunatati imaginea in fata partenerelor sau, dupa caz, de a drege busuiocul pe care, fara prea mari eforturi, l-au stricat pe parcursul unui an intreg, cu un surplus de gesturi sau cuvinte nepotrivite, ori dimpotriva cu lipsa acestora in anumite momente. In aceasta idee am incercat sa-i ajutam pe citiva dintre mai-marii Craiovei sa se faca placuti in fata consoartelor, pentru ca si edilii se indragostesc, nu-i asa. Si care e cea mai simpla, eficienta si deloc costisitoare modalitate de a o fericii pe cea pe care o iubesti? Declaratia de dragoste.

Viceprimarul Craiovei, Antonie Solomon, este perfect de acord cu importatorii sarbatorii americane a dragostei si sustine sus si tare. „Astazi este o zi importanta pentru toti indragostitii de pe aceasta planeta“. Aflam apoi ca viceprimarul este unul dintre miliardele de indragostiti de pe Terra si ca omul isi iubeste sotia, nu gluma. „Ii urez sotiei mele, (sprijinul meu de-o viata) tot binele din lume si o rog sa ma mai suporte 40 de ani de acum incolo, sa continue sa ma iubeasca si sa ma inteleaga pentru ca, recunosc, sint un nebun al familiei Solomon. Daca nu ar fi fost ea, poate eram un ratat al acestei societati. Ii spun ca o iubesc si o rog inca o data sa ma ierte pentru tot ce am gresit in aceasta viata fata de ea.“ Semneaza Antonie Solomon.

Viceprimarului Mihai Dragu ii este tare draga draguta lui sotie. Dovada: „Vreau sa-i spun sotiei mele ca o iubesc la fel de mult ca in prima zi si ca sentimentele mele sint la fel de puternice. Sper ca in tot ceea ce facem impreuna sa fim fericiti, iar ea sa fie fericita cu mine“. Un pic redundant vicele Dragu, dar sincer. Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Voiculescu, este fara indoiala un tip sobru, in tot si-n toate, chiar si atunci cind iubeste. „Respect si dragostea sotiei pentru caldura familiala si pentru educatia celor doi copii de care eu m-am ocupat mai putin. Le doresc tuturor celor care percep corect dragostea sa aiba parte de ea pentru ca fara dragoste, viata nu are sens“, zice plin de convingere Ion Voiculescu. Si de ce nu i-am da dreptate lui Ion Voiculescu?, adica dragostea, romani, este tot ceea ce ne trebuie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS