10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAveti curajul sa semnati!

Aveti curajul sa semnati!

Un gardian public din Craiova incearca sa-i copieze pe cei care au lansat pe Internet seria Armagedon si ne trimite si el un e-mail care contine diverse informatii despre asa-zisele afaceri dubioase ale sefului Corpului Gardienilor Publici (CGP), Petre Cotan.

„Am apelat la o astfel de metoda pentru ca nu stiu ce sa mai fac. Sintem muritori de foame, avem salariile neluate de doua luni. La SC ELPRECO SA Craiova, in jur de 40 de gardieni asigura paza timp de mai bine de un an. In schimbul serviciilor de paza la societate, se dau materiale de constructii, cica pentru construirea unui nou sediu. Pina acum nu s-a construit nici un sediu, in schimb s-a construit o vila de toata frumusetea in comuna Pielesti, apartinind sefului CGP. Nu pot sa spun cu precizie ca materialele de constructii au mers la acea vila, dar de ce s-a construit in timp ce exista intelegerea cu ELPRECO?“, semneaza un gardian public disperat.

GdS: Domnule „gardian public disperat“, ar fi fost o dovada de incredere daca, in loc sa scrieti o anonima, veneati la redactie sa stati de vorba cu noi. Sintem un ziar serios si atunci cind trebuie sa ne protejam sursele si sa asiguram confidentialitate stim sa o facem cu profesionalism.

Intelegem de ce ati preferat sa va ascundeti in spatele anonimatului, insa pe noi ne-ar fi ajutat mai mult o discutie fata in fata. Pe viitor, ar trebui sa dati dovada de mai multa responsabilitate si sa semnati ceea ce scrieti.

Noi ne-am facut totusi datoria si l-am intrebat pe seful CGP, Petre Cotan, de ce intirzie salariile gardienilor si care este legatura dintre vila de la Pielesti si contractul cu SC ELPRECO SA: „Este adevarat, salariile se vor da cu intirziere. Oamenii trebuia sa-si primeasca salariile pentru luna decembrie pe 20 ale lunii, dar pentru ca nu am avut incasari le vom da abia saptamina viitoare. Avem de incasat doua miliarde de lei. Mie imi trebuie 1,4 miliarde de lei pentru salarii si 1,2 miliarde de lei pentru viramentele la stat. Am un contract cu SC ELPRECO SA pe care il reinnoim anual. 40 de oameni asigura paza societatii, iar ei, pentru ca nu au bani sa ne plateasca serviciile, ne dau in schimb materiale de constructii. Avem depozitate la ei in custodie materiale de constructii in valoare de trei miliarde de lei, materiale pe care le vom folosi la construirea noului sediu. De la primarie am primit 1.500 metri patrati de teren in Craiovita Noua, insa nu avem bani nici sa facem proiectul. Vila mea de la Pielesti este de fapt casa parintilor mei cumparata cu banii obtinuti din vinzarea casei lor de la Slatina.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS