13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Posterior pus la dispozitia celebritatii

Tenismanul Tim Henman a refuzat cererea unei suportere care l-a rugat sa-i dea un autograf pe fesa. Cererea a venit in urma victoriei sale, in trei seturi, asupra jucatorului Vladimir Volchcov, in cadrul turneului de tenis Australian Open. In timpul conferintei de presa care a urmat partidei, Tim Henman a declarat ca este pentru prima data in cariera sa cind cineva il roaga sa-i semneze posteriorul.

O gaina de…4X4

O gaina din Arabia Saudita care are patru picioare foloseste numai membrele din fata pentru a merge, insa in momentul in care alearga trece pe tractiune integrala. Managerii fermei in care traieste pasarea s-au hotarit sa o crute deoarece este o mica mina de aur, avind in vedere ca primesc in fiecare zi cereri de achizitionare a gainusei. Unul dintre ofertanti a pus la bataie aproape 7.000 de dolari pentru a intra in posesia ciudateniei.

Zeci de mii de dolari pentru o cina de … milioane

Un american a platit aproape 45.000 de dolari pentru a lua cina cu actrita sud-africana Charlize Theron. Barbatul a participat la o licitatie in scopuri de binefacere, organizata pentru a celebra cea de-a 200-a aniversare a companiei producatoare de whisky Chivas Brothers. Cistigatorul, Josh Judd, va lua cina alaturi de celebra actrita, la Los Angeles.

Prezervativul n-are nici o vina!

Un ministru din guvernul tailandez a ordonat inchiderea unei discoteci, dupa ce a gasit sub una dintre mese un prezervativ folosit. Oficialul a facut o inspectie surpriza la respectivul club de noapte si a vazut un cuplu care se „tavalea“ sub o masa. Dupa ce tinerii au terminat partida de sex, ministrul a mers la locul faptei si a ridicat dovada incriminatoare: un amarit de prezervativ cazut in dizgratie. Cuplul a primit o amenda pentru practicarea unui act sexual in public.

Sexul face bine la celulita!

Sexul le poate ajuta pe femei sa scape de celulita. Potrivit unui articol aparut intr-o revista de succes, sexul intareste tesuturile si ajuta pielea sa se regenereze mult mai repede, aceasta devenind, astfel, mai elastica. Motivul acestui proces il reprezinta faptul ca in timpul desfasurarii actului sexual corpul femeii elibereaza o cantitate mai mare de estrogen, care ajuta la combaterea efectului „coaja de portocala“. Raportul aparut in publicatia germana nu mentioneaza insa nimic despre cit de des sa se faca dragoste pentru a avea rezultatul dorit, totul raminind la aprecierea fiecarei persoane in parte.

Masina de politie capturata de un tigru

Un tigru de Siberia care a evadat de la domiciliul proprietarilor lui a provocat panica in oraselul Pickering din apropiere de Toronto, dar totul s-a terminat cu bine dupa ce felina s-a odihnit o vreme pe o masina de politie si s-a intors acasa in limuzina. Politia locala a povestit ca in urma unor apeluri telefonice a trimis un elicopter si sase echipe la sol pentru a recupera tigrul de 227 de kilograme. Dupa ce au reusit sa-l izoleze intr-un colt de parcare, politistii au telefonat la mai multe gradini zoologice pentru a intreba daca le-a fugit vreun tigru. Ei au vazut apoi cum felina s-a instalat pe o masina de politie, unde a stat linistita peste 20 de minute, timp in care politistii au aflat ca tigrul apartine unei persoane particulare, pe care au anuntat-o sa vina. Agentul care se afla in masina a stat foarte calm, desi plafonul masinii se indoise.

In cele din urma la fata locului a venit stapinul, care a explicat ca tigrul se numeste Quadesh, are 13 ani si obisnuieste sa doarma in pat cu el si cu sotia lui. Proprietarul, Bill Frazer, l-a dus acasa pe Quadesh in imensa sa limuzina alba, dupa ce a precizat ca lasase tigrul la un prieten cit s-a dus la farmacie sa caute un medicament prescris de veterinar. Politia a anuntat ca a fost deschisa o ancheta si ca incidentul ar putea avea oarecare urmari neplacute pentru proprietarul lui Quadesh.

O viata sexuala activa reduce riscul mortii subite in cazul barbatilor

O viata sexuala activa reduce riscul mortii subite in cazul barbatilor, se arata intr-un studiu realizat de specialisti de la Universitatea din Bristol, citat de site-ul Ananova. In cazul barbatilor de virsta mijlocie, o viata sexuala activa nu creste riscul aparitiei unui atac cerebral, ci – dimpotriva – reduce pericolul mortii subite. Studiul a fost realizat pe un esantion de 3.000 de barbati. Rezultatele au aratat ca riscurile aparitiei unui atac cerebral sint mai reduse in cazul barbatilor care fac sex mai des. Decesul subit – provocat in general de o afectiune a inimii – este mai frecvent intilnit in cazul celor care au o viata sexuala moderata. Studiul a aparut in revista Journal of Epidemiology and Community Health.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS