13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn sondaj care poate duce la divorturi

Un sondaj care poate duce la divorturi

Acum, in Ajun de Sarbatori, un institut britanic profilat pe analize exacte in domenii care nu par esentiale, dar sint publica un sondaj privind gindurile femeilor in clipele de extaz, cind fac sex. Studiat pe indelete, sondajul poate duce la divorturi.

Prima constatare este ca femeia are o incredere nebuna in partener, atunci cind acesta se opinteste cu sinceritate sa dea ce are mai bun din el. Are incredere si-l lasa sa-si vada de ale lui. In acest timp, ea gindeste. Femeile sint puternice nu prin ceea de spun. Nici prin insistenta cu care o tot spun, cum zicea un ins patit. Femeile sint importante prin ceea ce gindesc atunci cind noi le credem frenetice, pierdute si, cu putina exagerare, in delir. Institutul britanic are darul sa puna lucrurile la punct. In momentele de opintire ale barbatului, in timpul elanului, ardorii si caznelor, femeile gindesc.

69 la suta se gindesc in alta parte. De exemplu, la serviciu. La eventuale promovari, la o hartuire sexuala fara impliniri profesionale, adica degeaba, la birfele cu Melania si soferul timpitului de director, sa fie ma-sa a dracului cu primele pe care le da si sa-si faca din al 13-lea salariu ce gindeste ea.

36 la suta se gindesc la ce ora se vor scula dimineata, sa aiba timp sa le faca pe toate, ca idiotul care gifiie ca un apucat nu face nimic pentru casa. Si n-ar fi numai asta, da nu mai e nici parizer, laptele l-a baut animalul pe tot si, cind ti-e lumea mai draga, urla foamea in el.

31 la suta se gindesc la concediu. Pentru Poiana trebuia sa stringa bani de acum doi ani ca sa faca patru zile de Rvelion. Daca se lipeste de Vichi, da’ asta e nesimtita, te lasa cind iti e lumea mai draga, dar, daca ar fi, s-ar duce cu blegul care-si da silinta linga ea, la Lehliu, ca ai lui Vichi au taiat doi porci, te si miri de unde au bani, ca altfel se dau saraci si amariti, de

n-or fi spart vreo conducta cu benzina si s-or fi capatuit, si ia mai da-o si pe fandosita asta Vichi, ca Lehliu n-o fi Parisul, sa aspire ea la Revelion cu Vichi.

19 la suta se gindesc ce imbunatatiri sa mai aduca in casa. Si cu ce. Se asigura ca omul ei staruie spre bucuria amindurora si arunca o privire prin semiintunericul camerei. Ar muta vitrina mai la dreapta, sa faca loc unei masute din rachita, pe care a vazut-o la Smilu SRL, sa impinga biroul mai spre geam, sa-i mai arunce astuia din boarfele pe care le lasa aiurea, ca e dezordonat ca ta-su’ si incapatinat ca ma-sa, ca nu vrea sa ii ia si ei o draperie de la Cocorul.

In acest timp, barbatul continua din ce in ce mai sleit lupta in care se aruncase cu entuziasm, asteptind un semn si din partea ei, ca doar a luat-o cu acte si, daca tot e democratie, ar trebui sa fie egali si la corvoada. Institutul britanic n-a facut un sondaj si in privinta barbatilor. Ce gindesc, daca gindesc in timpul si dupa. In ceea ce priveste femeile, procentele cele mai mici le inregistreaza „adulterele”. 10 la suta se gindesc la altcineva, si exista pericolul ca, jinduind la altul, sa-i pronunte si numele. In sfirsit, 10 la suta se gindesc la cumparaturile saptaminale.

La noi, cumparaturile zilnice tin de PIB, de cosul zilnic, de intretinere, de sloiul din apartamente si de zaiul din lacurile de acumulare, de alocatii, de venitul pe cap de locuitor etc. La atitea ginduri economice se alege praful si de entuziasm, si de extaz, si de ardoare. In plus, se prinde si fraierul ca esti cu mintea aiurea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS