10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncalcari ale legislatiei financiar-fiscale

Incalcari ale legislatiei financiar-fiscale

Comisarii Garzii Financiare Olt au efectuat saptamina trecuta un raid in bazarul din Piata Zahana din Slatina si in Piata Caracal. Din cei 47 de agenti economici verificati, la zece au fost constatate deficiente privind nerespectarea legislatiei financiar-fiscale, fapt pentru care au fost aplicate amenzi de 32 de milioane de lei.

Reprezentanti ai Politiei Rutiere Scornicesti si ai Garzii Financiare au facut un control in traficul rutier pe DE Bucuresti-Timisoara. Din cele 37 de mijloace de transport controlate, in trei cazuri s-au depistat nereguli pentru care s-au aplicat sanctiuni contraventionale de noua milioane de lei.

Tot saptamina trecuta au mai fost verificati 12 agenti economici. Comisarul sef al Garzii Financiare Olt, Nicolae Dumitru, a declarat ca si de aceasta data au fost constatate abateri care au necesitat aplicarea a 11 amenzi in valoare de 40 de milioane de lei. Cu acelasi prilej au fost confiscate marfuri pentru care agentii economici controlati nu au putut prezenta documente de provenienta legale. Valoarea confisca-rilor efectuate a fost de 7,8 milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS