10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRebeca a cazut in cap pe scara unui bloc

Rebeca a cazut in cap pe scara unui bloc

O fetita de sase ani, foarte nastrusnica, a scapat cu viata ca prin minune in urma unei cazaturi pe casa scarilor, de la etajul unu al unui bloc din cartierul craiovean Lapus-Arges. Rebeca Doru plecase sa colinde, impreuna cu alte fetite, prin cartier. Intr-unul din blocuri, ciinele unui locatar a inceput sa latre dintr-un apartament. Desi usa apartamentului respectiv era inchisa si practic fetitelor nu li se putea intimpla nimic, ele au luat-o la fuga pe scari, rizind si tipind.

Din cauza imbulzelii, la nivelul dintre etajul unu si doi, Rebeca s-a dezechilibrat si a cazut peste balustrada, pe casa scarilor. In urma impactului cu cimentul, ea s-a ales cu o lovitura zdravana in zona cervicala.

Fetita a fost transportata la Serviciul de urgenta al Spitalului Clinic nr. 1 Craiova, unde a fost internata la Sectia de terapie intensiva. Ieri-dimineata, starea de sanatate a micutei se ameliorase si a putut fi transferata la Sectia de neurochirurgie. Ea are o simpla contuzie si un mic hematom in zona cervicala, fara nici o fractura. Seful Sectiei, dr. Alexandru Camenita, a spus ca Rebeca se va vindeca fara sa ramina cu sechele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS