22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovencele cheltuiesc sume importante pentru a fi frumoase de Revelion

Craiovencele cheltuiesc sume importante pentru a fi frumoase de Revelion

Marea petrecere de Revelion se apropie cu pasi repezi, dindu-le emotii femeilor care se straduiesc, ca in fiecare an, sa pregateasca fiecare detaliu si sa fie „la inaltime“. Gospodinele si-au pregatit deja lista cu mincarurile cu care vor sa isi uimeasca invitatii. Dar cum dupa ce au terminat cu bucataria trebuie sa isi dea sortul jos si sa imbrace toaleta pregatita special pentru cea mai importanta petrecere a anului, reprezentantele sexului frumos au luat cu asalt magazinele, in cautarea unei toalete cit mai speciale si, daca se poate, nu foarte scumpe.

O femeie cocheta este intotdeauna o femeie prevazatoare, care a pus din vreme ceva bani deoparte, pentru a fi sigura ca la petrecerea de Revelion va fi de-a dreptul stralucitoare. Inca de la sfirsitul lunii noiembrie din magazinele craiovene au inceput sa dispara rochiile de seara, bluzele de ocazie si orice articol de imbracaminte care are macar un fir stralucitor de lame pe el. Singurul lucru care le-a mai stavilit avintul craiovencelor il constituie preturile. Dar nici un sacrificiu nu e prea mare pentru o seara de vis! Totusi, cind vezi etichetele cu sume cu sase zerouri, parca rochia din fata ta se uriteste si, dintr-o data, ii gasesti tot felul de defecte.

Cea mai aglomerata perioada a anului pentru croitorese

„Avem rochii de seara cu preturi cuprinse intre unu si cinci milioane, dar nu am vindut foarte multe. O cerere mare avem la bluzele de ocazie. Majoritatea femeilor prefera sa isi imbogateasca garderoba cu o bluza noua, care nu costa decit 500.000-800.000 de lei, pe care sa o asorteze cu ceva vechi. Asta, mai ales din considerente financiare…“, a spus o vinzatoare dintr-un magazin de lux.

Cind lipsa banilor e totusi o problema care nu poate fi depasita, o bijuterie asortata la rochia de anul trecut poate face minuni. Mai ales daca bijuteria ti-a fost oferita de partener si nu a fost nevoie sa deschizi portofelul pentru achizitionarea ei.

Femeile mai pretentioase, care nu gasesc nimic pe placul lor in magazine, apeleaza la croitorese. „Lucrez la rochii pentru seara de Revelion de la inceputul lunii noiembrie. Unele fete vin sa isi modifice rochiile de anul trecut si sa le adauge ceva care sa le faca la moda. Nu stiu daca o sa termin toate comenzile pe care le am, trebuie sa lucrez pina seara foarte tirziu“, a spus Nela Cismarescu, croitoreasa.

Daca totusi preturile din magazine v-au ingrozit si tariful cerut de croitoreasa va da fiori pe sira spinarii, consolati-va cu gindul ca nu exista nici o superstitie care sa spuna ca anul care vine va fi unul prost daca nu purtati ceva extrem de costisitor. Si uneori, un simplu zimbet este lucrul care infrumuseteaza cel mai mult o femeie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS