10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Alo, esti din nou in baie?

O belgianca a hotarit sa se razbune pe fostul sau sot telefonindu-i de fiecare data cind acesta intra in baie. Femeia locuia in apartamentul de linga cel al barbatului si, cind auzea apa curgind in cada, apela numarul acestuia. Ea nu a incetat cu „deranjul“ nici in momentul in care omul si-a schimbat numarul si l-a scos din cartea de telefoane.

Sindromul Cadoului Neadecvat ataca englezii

Milioane de britanici vor fi loviti in curind de un nou flagel – Sindromul Cadoului Neadecvat de Craciun. Potrivit unui studiu recent, opt persoane din zece sint afectate de aceasta boala, iar cele mai vulnerabile sint femeile. Acestea au tendinta de a cumpara cadouri bizare, cum ar fi un fier de calcat, lenjerie intima de proasta calitate, un parfum ieftin sau un spalator de podele.

Literatura si prezervative in lupta anti – SIDA

Shakespeare si prezervativele „cintatoare“ sint cele mai recente arme pe care Turcia le-a adoptat in razboiul impotriva flagelului SIDA. Ministerul Sanatatii din aceasta tara a publicat un manual care sa educe tinara generatie in ceea ce priveste importanta folosirii prezervativelor. Cartea, care va fi distribuita gratuit adolescentilor in universitati, cafenele si sali de cinema, are ca scop sublinierea importantei contraceptiei si a pericolului reprezentat de bolile cu transmitere sexuala. Pe linga informatii despre SIDA si sfaturi practice pentru protectie, cartulia contine si sloganuri care au ca sursa de inspiratie sonetele lui Shakespeare.

Opriti masina, urmeaza box!

Un sofer de autobuz din Germania i-a lasat pe pasageri cu gura cascata in momentul in care a oprit autovehiculul pentru a-si imparti citiva pumni cu amantul sotiei sale. In timp ce conducea mijlocul de transport in comun pe una din strazile localitatii Loerrach, barbatul si-a zarit consoarta la bratul iubitului ei secret, moment in care a frinat brusc, a coborit si l-a luat la pumni pe „intrus“, in timp ce acesta vorbea la un telefon public. Amantul a ripostat la rindul lui, aplicindu-i „incornoratului“ un receptor in moalele capului si trimitindu-l direct la spital.

Magie esuata

Asistenta unui magician olandez este in spital dupa ce a suferit arsuri de gradul II din cauza unui truc al acestuia, care nu a avut acelasi rezultat ca de obicei. Iluzionistul a batut in cosciugul in care se afla tinara niste cuie care fusesera trecute in prealabil prin benzina si apoi aprinse. In momentul in care cuiele au patruns lemnul, citiva stropi de benzina s-au scurs pe imbracamintea asistentei, hainele luind foc.

O partida de sex si o baie rece

Doi tineri din Germania au ajuns intr-un lac dupa ce parcasera masina pe malul acestuia pentru a face dragoste. Partida de sex devenise atit de infierbintata, incit frina de mina a fost eliberata din greseala, iar automobilul i-a purtat incet pe iubareti pina in apele linistite ale lacului. Cei doi au scapat nevatamati.

A gresit patul si …nevasta!

Un norvegian s-a imbatat atit de rau, incit a intrat intr-o alta casa, s-a bagat gol pusca in patul altei femei si a inceput sa o pipaie. Barbatul, in virsta de 33 de ani, a fost achitat de acuzatiile de violare de domiciliu si atac sexual in urma unui proces care a avut loc la Trondheim. El a declarat ca incidentul a avut loc deoarece bause foarte mult la o petrecere si nu a mai fost in stare sa-si recunoasca locuinta si sotia.

Animalele din Kabul, ajutate de parlamentarii britanici

Societatea Mondiala pentru Protectia Animalelor (WSPA) cu sediul la Londra, va trimite un ajutor financiar gradinii zoologice din Kabul, ale carei animale – putine, cite au supravietuit razboiului – se afla intr-o stare jalnica. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a interventiei parlamentarilor britanici, emotionati de situatia dificila in care se afla animalele de la gradina zoologica din capitala afgana. Unul dintre ele este Marjon, numit si Regele Leu din Kabul, care a atras cel mai mult atentia. Marjon a supravietuit mai multor atacuri – cu rachete, cu pietre – si chiar unei grenade lansate de un barbat care a vrut sa-si razbune fratele, al carui brat fusese mincat de impunatorul leu. Marjon se afla in Afganistan de multa vreme, fiind oferit cadou de guvernul vest-german regelui Mohammed Zaher Shah, intr-o perioada cind in tara era pace.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS