10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Russell Crawe joaca propriul rol

Cistigatorul premiului Oscar, Russell Crawe, urmeaza sa-si incinte fanii cu o noua aparitie – artistul va juca in propriul sau rol. Compania cinematografica Miramax a obtinut recent drepturile de distribuire a unui documentar de 78 de minute, filmat in anul 2000, al carui subiect este formatia rock a starului, intitulata 30 Odd Foot Of Grunts. Pelicula „Texas“ se vinde foarte bine in Australia sub forma unui DVD, imaginile fiind filmate la spectacolele care au avut loc la Londra si Austin, in statul american Texas.

Britney Spears – acuzata de play back

Britney Spears este din nou in vizorul criticilor, ea fiind acuzata ca a mimat piesele pe care le-a interpretat in timpul spectacolului desfasurat duminica la Las Vegas si care a fost prezentat live pe un canal de televiziune.

Potrivit acestora, buzele solistei nu se sincronizau cu versurile pe care le interpreta, iar dansurile foarte energice pareau sa nu-i afecteze deloc prestatia vocala. Artista gifiia ca un ciine doar in momentele de pauza dintre melodii, atunci cind se adresa spectatorilor.

Albumul solo al lui Mick Jagger s-a vindut prost

Reprezentantii casei de discuri Virgin, care are contract cu Mick Jagger, au declarat ca albumul solo al artistului s-a vindut in mai putin de 1.000 de exemplare in prima zi pe piata britanica.

In ciuda imensei campanii de promovare, cel de-al patrulea proiect solo al solistului de la Rolling Stones, intitulat „Goddess In The Doorway“, nu a avut succesul de piata scontat, desi printre cei care l-au ajutat pe Mick la realizarea acestuia se numara Bono, Lenny Kravitz, Joe Perry (Aerosmith) si Pete Townshend (The Who).

Albumul Nataliei Imbruglia debusoleaza aparatele electronice

Cel mai recent CD lansat de solista australiana Natalie Imbruglia nu va putea fi ascultat pe anumite echipamente muzicale din cauza tehnologiei de protectie incorporata in disc.

Din aceasta cauza, casa de discuri Bertelsmann Music Group a primit numeroase plingeri din partea fanilor care au cumparat CD-ul sau DVD-ul si nu se pot bucura de el. Albumul „White Lilies Island“ este prezent in clasamentele australiene si a fost lansat in Europa cu doua saptamini in urma si va aparea si pe piata americana.

Blue i-a detronat pe Westlife

Formatia Blue i-a impiedicat pe rivalii de la Westlife sa inregistreze o dubla in clasamente, dupa ce a ajuns pe primul loc la sectiunea single-uri cu „If You Come Back“. De asemenea, Destiny’s Child a ajuns pe locul trei cu piesa „Emotion“, in timp ce baietii de la Lighthouse Family au revenit in top, pe pozitia a 6-a, cu „I Wish I Knew How It Would Feel To Be“. La sectiunea albume, Westlife ocupa prima pozitie cu „World Of Our Own“, Madonna urmeaza cu volumul doi din „Greatest Hits“, in timp ce albumul „Greatest Hits“ al solistei Gabrielle a debutat pe locul trei.

Toni Braxton cinta cu Shaggy de Sarbatori

Toni Braxton a facut echipa cu artistul jamaican Shaggy pentru realizarea unui proiect destinat sarbatorii de Craciun. Cei doi au inregistrat piesa „Christmas in Jamaica“ pentru primul album de sezon al lui Toni, intitulat „Snowflakes“. La album si-au mai adus contributia actualul sot al solistei, Keri Lewis de la Mint Condition, pe post de compozitor si producator, si sora lui Toni, Tamar Braxton, care apare in piesa „Holiday Celebrate“.

Formatia Beatles – reunita linga un pat de spital

Fostii componenti ai formatiei Beatles, Paul McCartney si Ringo Starr, au avut o intilnire emotionanta cu George Harrison, in momentul in care i-au facut acestuia o vizita la Spitalul „Staten Island University“, din New York. Paul a izbucnit pur si simplu in plins atunci cind s-a vazut alaturi de ceilalti doi supravietuitori ai marelui grup, el tinind foarte mult sa-l sustina pe George in incercarea sa de a invinge cancerul pulmonar si tumoarea pe creier care ii afecteaza grav sanatatea.

Robbie Williams isi recunoaste inclinatiile homosexuale

Robbie Williams a recunoscut, in cele din urma, ca s-a gindit sa aiba relatii sexuale cu un barbat. In trecut, starul declarase, mai in gluma mai in serios, ca ii place sa treaca de la o extrema la alta, iar intr-un documentar recent despre viata sa, intitulat „Nobody Somebody“, artistul mentioneaza ca a luat in considerare lucrul acesta, insa ceva l-a impiedicat sa faca ultimul pas: „uritenia“ organelor sexuale masculine.

Gwen Stefani – comparata cu Marlyn Monroe

Rapper-ul Snoop Dogg doreste ca solista formatiei No Doubt, Gwen Stefani, sa joace in noul sau film, deoarece artista arata precum Marlyn Monroe. Personajul pe care ar urma sa-l interpreteze frumoasa blonda in pelicula „Lady T And Mojo Slim“ este o fiica de politist, urmind ca Snoop sa fie tilharul care se cupleaza cu aceasta inainte de a se apuca de faradelegi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS