10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBilant tragic pe soselele din Olt: trei morti si cinci raniti

Bilant tragic pe soselele din Olt: trei morti si cinci raniti

Cinci accidente de circulatie soldate cu morti si raniti s-au produs pe raza judetului Olt miercuri, 21 noiembrie, in intervalul 9.30-22.30. Primul si cel mai grav accident a avut loc pe drumul judetean 646A, pe raza comunei Brebeni si a fost urmat de moartea sotilor Dumitru si Minusa Andrei, de 34 si respectiv 33 de ani, din comuna Serbanesti, si ranirea grava a consateanului Claudiu Razdan, de 34 de ani. Cei doi au lasat in urma lor cinci copii minori.

In jurul orei 10.00 s-a produs un alt accident pe raza comunei Babiciu. Valeria Popa, de 70 de ani, a fost accidentata grav in timp ce se deplasa pe bicicleta. Ea a schimbat directia de mers fara sa se asigure, iar in acel moment a fost izbita de autoutilitara 1305, cu numarul de inmatriculare DJ-05-BLN, condusa de Simion Cremeneanu, de 26 de ani, din comuna Traian. Batrina a fost internata in Spitalul Municipal Caracal cu diagnosticul traumatism craniofacial si la coloana cervicala, plaga contuza nazala.

Cu o jumatate de ora mai tirziu, un alt accident a avut loc pe E 70, pe raza comunei Stoenesti. Valeriu Dragoi, de 32 de ani, din Caracal, conducea autoturismul marca Daewoo Espero cu numarul de inmatriculare DJ-05-RAJ, cind, din cauza neatentiei, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a iesit de pe sosea si a intrat intr-un gard din beton. Conducatorul auto a fost internat cu rani usoare la Spitalul din Caracal.

Pe DN 65, la iesirea din municipiul Slatina s-a produs un alt accident, soldat cu doi raniti usor. In jurul orei 18.00, Gabriel Sandoi, de 32 de ani, din comuna Priseaca, in timp ce se afla la volanul autoturismului Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare B-79-ANA, a intrat in coliziune cu o caruta care tocmai iesea de pe un cimp, fara ca pasagerii sa se asigure. In urma impactului au fost ranite Maria Turcin, de 45 de ani, si Anuta Capleru, de 52 de ani, ambele din comuna Valea Mare. Ele au fost internate la Spitalul Judetean Slatina.

Beat crita, un politist de frontiera a omorit un biciclist

Vergica Pavel, de 36 de ani, din orasul Corabia, a fost accidentat mortal in timp ce se deplasa pe bicicleta, pe DN 54A, pe raza orasului. Barbatul mergea in aceeasi directie cu un autoturism marca Lada 1500, cu numarul de inmatriculare DJ-29-ELA, cind, la un moment dat, aceasta l-a izbit cu putere, azvirlindu-l in afara soselei. Autoturismul era condus de Marcel Haralambie Caracuda, de 31 de ani, din municipiul Craiova, sergent angajat pe baza de contract in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Olt – sectorul Corabia. „Sergentul era angajat la noi de doua luni. Vina producerii accidentului ii apartine in totalitate. In prezent, Marcel Caracuda a fost retinut pentru comiterea infractiunii de omor“, a spus lt. Florea Top, purtatorul de cuvint al IJPF Olt. La acea ora, sergentul se afla in stare de ebrietate si se indrepta spre unitate pentru a-si executa atributiile de serviciu. Dupa producerea accidentului i s-au recoltat probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS