16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Kestii lumesti

Alesul norocului

Un candidat pentru un post intr-un consiliu local din statul american Colorado a pierdut alegerile prin intermediul cartilor de joc. Barbatul adunase 47 de voturi, la fel ca oponentul sau, iar cei doi s-au inteles ca invingatorul sa fie decis de cartile de joc, avind in vedere ca principala ocupatie in zona este jocul de noroc. In timp ce adversarul sau a tras un zece de trefla, pierzatorul a ales 7 de inima rosie. El a recunoscut insa ca alegerile au fost corecte din toate punctele de vedere.

Sutienul de milioane

Compania americana Victoria’s Secret a creat un sutien impodobit cu bijuterii, al carui pret este de 8,7 milioane de lire sterline. Obiectul de lenjerie, denumit Heavenly Star Bra, a fost incrustat cu peste 2.300 de diamante si 1.200 de safire roz.

Piesa de rezistenta este un diamant de 90 de carate, „cuibarit“ intre cupele sutienului, care valoreaza aproape sapte milioane si jumatate de lire sterline. Bikinii care se asorteaza cu sutienul costa si ei „doar“ 521.000 de lire sterline.

Liceenii inventivi

Un grup de liceeni din Olanda au pus la punct o trusa pentru sex protejat. Aceasta contine doua bomboane de menta, o periuta de dinti, o poezie de dragoste si un prezervativ. Adolescentii au creat proiectul intitulat „Nu ma uita“ in cadrul unui curs de comert international. Pentru inceput, elevii au produs 500 de truse si sint siguri ca „inovatia“ lor va avea mare succes.

Copilul meu ma face adolescenta

Oamenii de stiinta sint de parere ca mamele isi folosesc propriii copii drept scuza pentru a se comporta ele insele ca niste adolescente. Potrivit unui recent sondaj, trei mame din patru sustin ca se bucura de viata de parinte pentru ca pot face lucruri care in mod normal nu-i sint permise unui adult.

Pe primele locuri intr-o lista a placerilor la care se „supun“ mamicile datorita copiilor se numara jocurile in aer liber, vizitarea in mod regulat a parcurilor de distractii si coloratul cartilor pentru micuti.

Bodyguardul lui Mos Craciun

O companie britanica le ofera protectie Mosilor care vor imparti cadouri de Craciun. Avind in vedere ca anul trecut Mos Craciun a avut probleme cu citiva copii mai rautaciosi, firma Freeport Leisure a angajat garzi de corp pentru a asigura protectia personalului care va oferi cadouri micutilor in incinta reprezentantelor sale. Copiii vor avea totusi voie sa se joace cu barba mosului.

Bordel de multe stele, in functie de servicii si facilitati

Un primar belgian a pus la punct un sistem de evaluare a bordelurilor. Localurile de acest fel din localitatea St. Truiden primesc un anumit numar de stele, in functie de nivelul serviciilor oferite si de facilitatile pe care le pun la dispozitia clientilor.

Proprietarii sustin ca peste 80% dintre cele 30 de stabilimente de pe „Strada Dragostei“ indeplinesc conditiile cerute de oficiali. Acestea se refera in primul rind la controlul medical lunar, inspectii din partea pompierilor, marimea camerelor, apa, toalete, cearsafuri curate, prosoape groase, aerisire si incalzire centrala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS