6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

David Bowie – cel mai bun fotograf al lui Iman

Poza supermodelului Iman a fost facuta publica de mii de ori de catre cei mai renumiti specialisti din industria modei. Iman declara totusi ca sotului sau, rockerul britanic David Bowie, ii apartin cele mai reusite fotografii ale sale. Cei doi sint casatoriti de aproape zece ani si, desi aparent nu au multe lucruri in comun, exista totusi afinitati intre ei. In cuvintul introductiv pentru cartea modelului, intitulata „I Am Iman“, Bowie le impartaseste cititorilor una dintre legaturi.

Carlos Santana – in „Dirty Dancing“

Carlos Santana a avut o reuniune cu The Product G & B, solistii care l-au acompaniat in hitul „Maria Maria“. Starul va aparea in videoclipul acestora pentru „Dirty Dancing“, realizat intr-un club din San Francisco si pe strazile in care a copilarit Carlos. Albumul celor de la The Product G & B va fi lansat la inceputul anului viitor.

Bruce Springsteen, compozitor pentru Marc Anthony

Bruce Springsteen a compus o piesa pentru urmatorul album in limba engleza al starului latino Marc Anthony. Intitulata „I’ll Stand By You Always“, aceasta a fost scrisa de Springsteen pentru fiul sau, insa i-a fost acordata lui Anthony deoarece The Boss crede ca solistul este persoana potrivita pentru acest cintec. Piesa va fi inclusa pe albumul „Mended“, pentru care Anthony nu a comunicat inca data la care va fi lansat.

Status Quo si-a anulat citeva concerte

Formatia Status Quo s-a vazut nevoita sa anuleze citeva concerte din turneul pe care il intreprinde in Marea Britanie. Motivul il constituie luxatia de cot pe care a suferit-o chitaristul Rick Parfitt din cauza miscarilor repetate din timpul spectacolelor. Artistul, care este ingrijit de catre fizioterapeutul echipei de fotbal Leicester City, spera ca va fi „apt de joc“ pentru spectacolul care va avea loc miine la Manchester. Grupul Status Quo sustine in fiecare an in jur de 150 de spectacole live.

Robin Williams se apara cu pamatuful de admiratoare

Robin Williams s-a aparat impotiva unei simpatizante mai insistente cu ajutorul unui pamatuf pentru pudra. Femeia l-a acostat pe comic intr-un magazin din Beverly Hills, strigindu-i numele extaziata si alergind catre el. Williams, un veteran al comediei improvizate, s-a dat imediat drept vinzator.

Potrivit martorilor, actorul i-a pudrat obrajii admiratoarei sale pina cind aceasta arata ca o „gogoasa cu zahar pe ea“, dupa care a trecut la un machiaj de culoarea piersicii si a bananei. Inainte de a-si face iesirea, starul i-a facut un compliment femeii, spunindu-i ca fata sa arata ca un cocktail de fructe.

Peter Buck de la R.E.M. – acuzat de violenta

Procesul chitaristului formatiei R.E.M., Peter Buck, care are loc in Anglia, a ajuns la un moment de stagnare deoarece judecatorul a concediat juriul. Magistratul nu a dat nici o explicatie pentru decizia sa. Procesul va reincepe la Londra, dupa sarbatoarea de Craciun.

Buck este acuzat ca a atacat personalul unui avion, apartinind companiei British Airways, in timpul unui zbor spre capitala britanica, in urma cu sapte luni.

Britney Spears – preferata pe chat-urile americane

Fanii se asteapta ca Britney Spears sa ocupe prima pozitie in chart-urile americane, cu cel mai recent album al sau. De asemenea, specialistii sustin ca albumul „Britney“ a fost vindut in peste 700.000 de exemplare in prima saptamina de la aparitia pe piata, spre deosebire de „OOps… I Did It Again“, care a inregistrat peste un milion de vinzari in saptamina de debut. „Britney“ a urcat doar pe pozitia a patra in clasamentul britanic in prima saptamina de la lansare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS