17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMultumiri si flori pentru cei care il ajuta pe Andrei

Multumiri si flori pentru cei care il ajuta pe Andrei

Ma numesc Aurelia Teslovan, din Craiova, si sint mama nefericitului micut Andrei-Emil Teslovan, a carui situatie stimatii dumneavoastra cititori o cunosc din ziarul din data de 6.11.2001.

Va multumesc in mod deosebit pentru faptul ca sinteti printre foarte putinii care mi-au auzit „strigatul de durere“ si au facut ceva concret pentru a-mi „alina durerea“.

Am trimis aceasta scrisoare din doua motive: pentru a va multumi ca existati, si ca sinteti, intr-adevar, gazeta tuturor romanilor si nu publicati preferential aceste articole si nici nu aruncati la cos necitite scrisorile noastre. Si, nu in ultimul rind, vreau sa-i multumesc, cu toata puterea sufletului meu, domnului prof. univ. dr. Dan-Dominic Ionescu, o somitate in cardiologia romaneasca, si d-lui dr. Bataiosu Constantin care, impreuna, fac totul pentru a adauga cite un miine zilelor fiului meu. Le multumesc pentru caldura si dragostea cu care se apleaca la patul fiului meu, dindu-i incredere si putere in lupta pentru a avea un viitor.

Multumesc, de asemenea, intregului colectiv de cadre al Centrului de Cardiologie Craiova, unde Andrei este tratat cu o atentie deosebita, in conditii de igiena si tratament deosebite.

Multumiri si flori pentru toti acesti oameni.

Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti cei care ne vor ajuta intr-un fel sau altul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS