12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Vineee bebelusul! Lesin!

Un postas din Marea Britanie, care a lesinat si si-a pierdut cunostinta in momentul in care partenera sa de viata a intrat in durerile facerii, a ajuns la spital, alaturi de ea, pentru a fi tratat. Tinarul tata, in virsta de 29 de ani, s-a repezit in baie atunci cind prietena sa i-a spus ca i s-a rupt apa. Cind a vazut ce se intimpla acolo, barbatul a lesinat si s-a lovit cu capul de cada, pierzindu-si cunostinta, iar in cadere a mai reusit sa-si fractureze si degetul mare de la picior. Iubita lui l-a trezit la „viata“ aruncind apa peste el. Amindoi au ajuns in acelasi timp la spital, unde dupa citeva ore de asteptare si „tratament“ s-au ales cu o fetita.

Dar de nunta donat dansatorilor

Un german a oferit trupei care a dansat si a cintat la nunta sa toti banii pe care i-a cistigat la loterie. Norocosul, om de afaceri, in virsta de 40 de ani, a primit biletul drept cadou, iar milionul de marci pe care l-a obtinut l-a donat dansatorilor deoarece el sustine ca a fost destul de „cistigat“ in viata. Compania de dans s-a desfiintat intre timp, iar banii vor fi folositi pentru crearea unei alte trupe similare in orasul Koln.

Plecat singur la propria inmormintare

Un american din New Jersey s-a condus singur pe „ultimul drum“. Barbatul, in virsta de 80 de ani, achitase in urma cu zece ani pretul unei inmormintari si tot atunci a promis ca se va duce singur la firma care se va ocupa de serviciul funerar. Cind a simtit ca i-a sosit ceasul, batrinelul s-a urcat la volanul masinii sale si a plecat spre locul unde avea sa-si gaseasca obstescul sfirsit. El a decedat in parcarea de linga cladirea companiei pe care o platise sa-l inmorminteze. Norocul soferilor a fost ca octogenarul n-a murit in trafic.

Bovine cu buletin

Vacile din India primesc acum carti de identitate pentru a se preveni furtul acestora. Autoritatile din Ben-galul de Vest sustin ca bovinele sint adesea trecute ilegal in Bangladesh. Vacile sint sacre pentru indieni, insa in tarile vecine sint sacrificate pentru consum. Prin introducerea acestei masuri, autoritatile locale sustin ca va fi cunoscuta nationalitatea animalelor si se va inregistra o scadere a traficului ilegal de vaci. Asta pina cind patrupedele bovine vor primi si cite un pasaport!

Daca vrei somaj, treci la dieta!

Unei somere din Germania i s-a spus ca va trebui sa piarda din greutate daca doreste sa primeasca un ajutor social. Femeia, in virsta de 53 de ani, este controlata in fiecare luna de catre un doctor care confirma sau infirma ca „pacienta“ este pe drumul cel bun. Cazul sau a fost preluat de un avocat care sustine ca respectiva metoda reprezinta o incalcare a libertatilor umane. Femeia da vina pe „dragostea“ sa fata de licoarea galbena spumoasa, cirnati si friptura pentru greutatea de 90 de kilograme pe care o are. Din pacate, nimeni nu stie care este greutatea optima pentru a putea primi un ajutor social!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS