Acasă Actualitate Kestii lumesti

Kestii lumesti

Sopirla te face supraom. Un indian consuma sopirle pentru a „ajunge la cer“. Barbatul sustine ca, dupa ce maninca vreo cinci sau sase bucati, ii creste increderea in sine si se simte supraom. Cantitatea pe care o ingurgiteaza el zilnic ii da o „stare de bine“ similara cu cea oferita de citeva grame de marijuana. Sopirla este ultima dintr-un lung sir de dependente pe care le-a avut omul la viata sa si se pare ca este cea mai buna pentru el. Dupa ce maninca o portie de tiritoare, barbatul isi pierde cunostinta, incepe sa singereze prin orificii si are probleme de respiratie.

Soareci „accidentati“ de muzica The Prodigy. Oamenii de stiinta de la Cambridge University le-au dat soriceilor droguri, dupa care i-au pus sa asculte piese ale formatiei The Prodigy. Ei doreau sa afle daca muzica are vreun efect asupra modului in care metamfetaminele sint asimilate de corp. Cercetatorii au descoperit ca muzica respectivului grup a avut efecte mult mai grave asupra animalelor decit lucrarile lui Bach. Soriceii drogati au fost impartiti in doua grupe a cite 40 de exemplare. Doar patru din cei care au ascultat muzica simfonica au murit in timpul sau dupa experiment, pe cind in „tabara Prodigy“ s-au inregistrat sapte decese.

Celularul parfumat. Un inventator german doreste sa patenteze un dispozitiv cu ajutorul caruia telefoanele mobile pot emite parfum. Electricianul sustine ca respectiva „gaselnita“ va elimina sunetele stridente produse de „soneria“ telefonului. De asemenea, barbatul mentioneaza ca utilizatorul unui astfel de telefon va putea alege o aroma pentru fiecare numar introdus in memorie pentru a identifica mai usor persoana care il cauta.

Prezervative vindute de taximetristi. Incepind de astazi, taximetristii din Amsterdam pot vinde prezervative. Autoritatile locale le-au cerut acestora sa instaleze dispozitive de vindut prezervative in automobilele lor. Ideea a apartinut companiei DUREX. De asemenea servicii au putut beneficia, gratuirt insa, si clientii taximetristilor din Norvegia si Noua Zeelanda, in cadrul unor campanii pentru sex protejat.

Maninci la scoala ca la mama acasa. Cantina unei scoli din statul american Oregon prepara o mincare atit de gustoasa, incit a inceput sa fie vinduta la pachet persoanelor din afara institutiei de invatamint. Parintii copiilor care invata aici si muncitorii din zona vin acum sa-si ia prinzul de la aceasta cantina. Scoala a angajat chiar si un expert in arta culinara, datorita succesului de care se bucura mincarea gatita aici.

Exit mobile version