12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAsistenta medicala de urgenta in Craiova

Asistenta medicala de urgenta in Craiova

In conformitate cu prevederile Legii nr. 145/1997, ale HGR 165/2001 pentru aprobarea Contractului-cadru si a Normelor metodologice de aplicare a acestuia, asistenta medicala de urgenta va fi asigurata, in municipiul Craiova, in lunile noiembrie si decembrie astfel:

1. Urgentele vor fi preluate de Serviciul de Ambulanta Dolj si de liniile de garda organizate in cadrul spitalelor din municipiul Craiova.

2. In zilele de simbata, duminica si de sarbatorile legale, se va asigura asistenta medicala pentru cazurile care nu sint urgente, prin trei centre de permanenta in care vor functiona cite doi medici de familie, dupa cum urmeaza: • in luna noiembrie, aceasta permanenta va fi asigurata in micropoliclinica Brazda lui Novac, micropoliclinica Craiovita Noua, micropoliclinica din strada Oltet nr. 6, cu program intre orele 8.00-20.00, simbata, duminica si de sarbatorile legale. • in luna decembrie, permanenta va fi asigurata in micropoliclinica Brazda lui Novac, micropoliclinica Craiovita Noua si micropoliclinica din strada Calea Bucuresti (linga Spitalul de Neurologie Craiova), cu program intre orele 8.00-20.00, simbata, duminica si de sarbatorile legale.

3. Din data de 1.11.2001, se desfiinteaza garda din Policlinica de pediatrie Calea Bucuresti, urmind ca urgentele pediatrice sa fie asigurate de catre Serviciul de Ambulanta Dolj si de liniile de garda organizate la Spitalul Clinic nr. 1 si Spitalul Clinic Filantropia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS