Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

MARCEL IANCU – DAT IN URMARIRE GENERALA / Craioveanul Marcel Iancu, fost vicepresedinte al clubului Politehnica Timisoara, a fost dat in urmarire generala de politistii timisoreni, fiind acuzat de fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. Cercetarea fostului vicepresedinte are la baza o plingere penala depusa de jucatorul Marian Leonard Naidin, de la FC „Poli“ Timisoara, care a reclamat falsificarea contractului sau cu clubul timisorean. Potrivit documentului incriminat, jucatorul nu se mai poate transfera, timp de cinci ani, de la clubul la care activeaza in prezent, desi ar fi fost liber de contract din data de 30 iunie 2001.

(MEDIAFAX)

UNIVERSITATEA TINERET / In aceasta dimineata, echipa de tineret a Universitatii pleaca spre Ploiesti, meciul cu echipa similara a Astrei fiind programat la ora 14.00. Portarul Banica este suspendat, iar Fluieran, incert. Formatia probabila: Opris – Mihai, Batineanu, Pancu, Toma – Stanciuca, Balaci, L. Matei, Nedelica – Plesan, Stancu. Antrenorul Aurel Beldeanu a spus: „Sper intr-o evolutie buna a baietilor, care sa ne duca spre un rezultat favorabil. Nu cunoastem prea bine jocul gazdelor, dar sper ca Universitatea sa iasa de pe teren neinvinsa. M-as bucura daca si echipa mare ar obtine puncte la Ploiesti!“ Trei componenti ai formatiei de tineret – Banica, Plesan si Fluieran – au fost convocati de antrenorul Lita Dumitru la lotul Under 18.

(I.J.)

UFC ELECTRO / Antrenorul de la UFC Electro, Florin Cioroianu, a hotarit sa-l trimita la echipa de juniori pe fundasul stinga Minoiu. Decizia a fost luata din cauza prestatiei slabe a jucatorului din ultimele meciuri si a dezinteresului manifestat in pregatire. In perspectiva dificilei intilniri de simbata cu Rulmentul Alexandria, conducerea UFC Electro face eforturi pentru a-i retine pe jucatori de joi in cantonament. De asemenea, in urmatoarele zile, fotbalistii din Valea Rosie isi vor incasa si ei o parte din drepturile restante.

(L.B.)

VOLEI / Etapa a patra a a Diviziei A de volei masculin programeaza astazi meciul dintre U Pro Volei Craiova – neinvinsa dupa primele trei etape ale turului actualei editii – si Midia Navodari, dobrogenii fiind umiliti acasa, in etapa a treia, de Petrom Ploiesti (0-3). Partida se desfasoara in Sala LPS din Slatina, de la ora 17.00. Radulescu este in continuare indisponibil. Formatia probabila: Parpala (Salikov), Olteanu, Harabagiu, Chitigoi (Lica), Kavalenka, Birau. Libero: Dragusin. Antrenorul Petrica Stanciu a spus: „Trebuie sa cistigam. Si sint convins ca asa va fi. Avem nevoie de victorie din doua motive: sa ne continuam drumul invincibilitatii si sa ne ducem la Piatra Neamt – unde avem meci simbata – cu moral de invingatori“. Fundatia Pro Volei asigura gratuit deplasarea la Slatina pentru suporteri, cu un autocar. Plecarea – astazi, ora 14.30, din fata Primariei Craiova.

(I.J.)

HANDBAL / Ieri s-a disputat ultima etapa a Diviziei A de handbal masculin. Severinenii de la HC Mehedinti incheie sezonul cu inca o victorie. Ei au cistigat, pe propriul teren, in fata celor de la LPS CSS Banatul Timisoara cu scorul de 29-25 (13-12). Disputa a fost mai echilibrata in prima repriza, ratarile si nesincronizarile in aparare mentinind avantajul minim, doar un gol diferenta, la pauza. In cea de-a doua parte a partidei, speculind erorile din defensiva timisoreana, severinenii s-au desprins in invingatori. Pentru HC Mehedinti au marcat: Bostinaru (8), Baran (6), Daba (5), Babeanu (5), Caprarin (2), Florea (2), Iacob (1). Banatenii au punctat prin: Cuciulea (8), Mitroescu (6), Cojocaru (5), Laska (2), Guse (2), Toaca (1), Rus (1). Au arbitrat: Ciurea Stefan si Iulica Criste, din Craiova.

(I. L.)

SCRIMA / Echipa masculina de sabie a Romaniei a cistigat ieri medalia de bronz in cadrul Campionatelor Mondiale de scrima, care se desfasoara la Nimes. Echipa Romaniei, formata din sportivii Mihai Covaliu, Florin Zalomir si Dan Gaureanu, a invins, cu 45-40, formatia Germaniei, in finala mica a probei. Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, in semifinale, cu 45-28, de Ungaria.

(M.S.)

Exit mobile version