9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Britney Spears a scapat de gripa

Britney Spears declara ca si-a revenit complet dupa gripa care a fortat-o sa modifice structura turneului nord-american intreprins pentru promovarea celui de-al treilea album Live, „Britney“, care urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii noiembrie. Turneul va debuta in ultima zi a acestei luni, in noaptea de Halloween, la Washington, iar primul spectacol va fi, conform declaratiei artistei, „deosebit de teatral“ si o va prezenta fanilor pe adevarata Britney. De asemenea, concertul din Las Vegas de pe data de 18 noiembrie va fi transmis in direct pe postul de televiziune HBO.

Tommy Lee cinta cu Rob Zombie

Tommy Lee este prezent pe noul album al lui Rob Zombie, alaturi de Ozzy Osbourne, Kerry King, de la Slayer, DJ Lethal si DJ Mix Master. Au trecut trei ani de la ultimul album al lui Rob, insa el se pregateste sa loveasca puternic la mijlocul lunii noiembrie, cu „The Sinister Urge“ . Rob si Ozzy au facut, de asemenea, echipa pentru a intreprinde un turneu prin America in urmatoarele saptamini. Ultimul album al lui Rob, intitulat „Hellbilly Deluxe“, a debutat pe locul 5 in Statele Unite, in anul 1998.

Mel Gibson si-a facut casa de discuri

Actorul australian Mel Gibson a infiintat propria sa casa de discuri, intitulata Icon, iar prima lansare, care nu are nici o legatura cu coloana sonora a vreunui film apartine formatiei Col Parker. In alcatuirea acestui grup intra fostul chitarist de la Guns ‘n’ Roses, Gilbey Clarke, si fostul tobosar de la Stray Cats, Slim Jim Phantom, iar stilul abordat de cei doi este rock-ul clasic. Icon Records este destinata in primul rind lansarii albumelor care cuprind piese de pe coloana sonora a filmelor insa Michael Lustig, care conduce compania pentru Gibson, are dreptul sa semneze un contract pe an cu un artist .

Dr. Dre versus Detroit si Auburn

Procesul rapper-ului Dr. Dre impotriva oraselor Detroit si Auburn Hills a fost rezolvat, potrivit declaratiilor date de avocatul sau. Artistul, pe numele sau adevarat Andre Young, a intentat proces in urma cu un an, acuzind conducerea celor doua orase de cenzura deoarece au amenintat ca-l vor aresta pe el si pe organizatorii spectacolelor in cazul in care in timpul acestora va fi prezentat un videoclip cu continut sexual explicit. Oficialii acestor localitati si-au cerut scuze si au platit taxele de proces ale artistului in virsta de 36 de ani.

Trofeele Latin Grammy Awards, peste o saptamina

Cistigatorii celei de-a doua editii anuale a Latin Grammy Awards, anulata din cauza atacurilor teroriste de luna trecuta, isi vor primi in cele din urma trofeele, week-end-ul urmator, in cadrul unei festivitati care va avea loc intr-un club de noapte latino din Los Angeles. Ceremonia fusese initial programata la Miami, insa a fost mutata din cauza protestelor pe care le planuiau exilatii cubanezi impotriva recunoasterii muzicienilor din insula comunista.

Jarvis Cocker va cinta la puscarie

Jarvis Cocker urmeaza sa sustina un spectacol intr-o puscarie din Londra impreuna cu rapper-ul new-yorkez Princess Superstar. Solistul de la Pulp si colegul sau de formatie, Steve Mackey, vor avea rol de DJ in cadrul show-lui care va avea loc la mijlocul lunii noiembrie la Pentonville Prison. Dupa acest concert, Princess Superstar va merge in Scotia pentru o aparitie pe scena de la Queen Mary Hall, din Glasgow, pentru a reveni mai apoi in Anglia pentru un spectacol la Manchester University Union.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS