16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Partidul Ciinelui

Iubitorii de animale din Elvetia au format un nou partid politic care sa-i reprezinte pe ciini. Denumit „Partidul Ciinelui“, acesta are deja 116 membri fondatori care s-au intilnit la primul congres si au hotarit sa participe in primavara anului urmator la alegerile pentru Consiliul Local din Zürich. De asemenea, in acest partid vor putea fi inscrisi atit ciinii, cit si proprietarii lor, indiferent de culoarea politica.

Mariaj prin telefon

O femeie din India s-a casatorit cu logodnicul ei pakistanez prin telefon, deoarece autoritatile nu i-au permis acestuia accesul pe teritoriul indian. Motivul invocat de oficiali l-a reprezentat „tensiunea din regiune“, iar acum mireasa va fi nevoita sa plece din tara sa pentru a fi alaturi de alesul inimii.

A tras de coloana ca sa cistige un Miss

O candidata la titlul de Miss France a fost descalificata deoarece i-a fost intinsa coloana vertebrala pentru a fi mai inalta. Adolescenta si-a facut operatie pentru a putea participa la concurs, iar organizatorii au considerat ca tinara a avut un avantaj nedrept fata de celelalte candidate, datorita celor aproape patru centimetri in plus. Dupa ce a fost eliminata din competitie, fata a revenit la inaltimea ei normala, care nu-i da dreptul de participare la astfel de concursuri.

Amendat pentru viteza la doi ani

Parintii unui baietel italian in virsta de doi ani incearca sa-si dea seama cum a reusit fiul lor sa primeasca o amenda pentru depasirea vitezei legale, avind in vedere ca el nu conduce deocamdata decit un tractoras din plastic. Autoritatile din orasul Cittanova au recunoscut ca au gresit in momentul in care au afirmat ca micutul a condus cu 90 de kilometri pe ora. Cu toate acestea, familia va trebui sa plateasca amenda in valoare de aproape 300 de dolari si abia dupa aceea sa depuna o cerere de restituire a respectivei sume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS