12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Whitney Houston neaga ca are probleme cu dependenta de droguri

Solista Whitney Houston a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi internata intr-o clinica de dezintoxicare si a insistat ca nu este vorba decit despre un loc unde se odihneste. Starul a fost subiectul unor stiri negative, aparute in diverse publicatii de scandal, privind starea sa de sanatate, mai ales dupa ce a socat publicul cu felul in care arata luna trecuta la spectacolul dedicat lui Michael Jackson.

Limp Bizkit vor lansa „Old New Songs“

Membrii formatiei Limp Bizkit au dat detalii despre noul lor album de remixuri intitulat „Old New Songs“, care urmeaza sa fie lansat in luna decembrie. Piesele au fost realizate de artisti precum Timbaland, P Diddy, William Orbit si The Neptunes. In opinia lui DJ Lethal, remixurile au avut rezultate diferite: unele nu suna prea bine deoarece „cam asta se intimpla in momentul in care rapperii se apuca de rock“, in timp ce altele pot fi considerate drept piese de sine statatoare, avind in vedere noutatile aduse. Membrii grupului intentioneaza, de asemenea, sa lanseze, inainte de Craciun, un DVD cu secvente din viata lor personala si videoclipuri muzicale.

P Diddy isi cauta jumatatea

Rapper-ul Sean „P Diddy“ Combs este gata sa-si imparta viata cu o alta femeie. Dupa ce a vazut luna trecuta cum fosta sa iubita, Jennifer Lopez, s-a casatorit cu un alt barbat, dansatorul Cris Judd, starul se afla acum in cautarea jumatatii sale. El a subliniat insa un lucru: nu-si va alege iubita din rindul femeilor care vin la concertele sale. Artistul sustine ca si-a luat partea leului in trecut, insa acum nu-si mai poate permite sa fie alaturi de o femeie pe care nu o cunoaste.

Eminem a divortat

Divortul controversatului rapper Eminem a fost pronuntat saptamina aceasta de un judecator din Michigan, care a pus astfel capat tumultuoasei casnicii a lui Marshall Bruce Mathers III si Kim Mathers. Pe linga suma saptaminala de o mie de dolari pe care Eminem trebuie sa o plateasca pentru intretinerea fetitei sale, judecatorul a mai decis si ca fostii soti sa imparta custodia micutei. Desi au avut o casnicie cit se poate de furtunoasa, Eminem si Kim s-au inteles perfect in ceea ce priveste conditiile divortului. Starului i s-a permis sa pastreze casa in valoare de 450.000 de dolari dintr-o suburbie a orasului Detroit, in schimbul completarii unui cec de 475.000 de dolari pentru Kim, pentru o casa noua.

Stevie Wonder – acuzat de transmiterea unei boli sexuale

Stevie Wonder a dezmintit acuzatiile care ii sint aduse de fosta sa iubita, potrivit carora i-a transmis acesteia o boala sexuala. Angela McAfee a lansat atacul impotriva starului saptamina trecuta, sustinind ca Stevie a abandonat-o dupa ce i-a dat herpes si i-a promis ca isi va imparti viata si averea cu ea. In procesul intentat lui Stevie Wonder, Angela McAfee cere despagubiri in valoare de aproape 30 de milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS