10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Fost sportiv, acum manichiurist

Un fost jucator de rugbi din Anglia, care cintareste aproape 100 de kilograme, a reusit sa-si gaseasca o noua cariera: el a devenit manichiurist pentru celebritati. Barbatul a fost convins sa incerce aceasta meserie de catre mama sa, care este proprietara unui salon de ingrijire a unghiilor, in oraselul Lydney. Acum, printre clientii fostului sportiv se numara Kate Moss si Bjork.

Psiholog la 82 de ani

Un student din Belgia spera sa ajunga psiholog cind va avea 82 de ani. Barbatul, in virsta de 77 de ani, a reusit sa treaca examenul de admitere la Open University, pe care intentioneaza sa o termine in doi ani. El doreste sa urmeze apoi cursurile facultatii de medicina, pentru o perioada de trei ani, dupa care spera sa-si poata ajuta pacientii sa treaca peste problemele de ordin psihologic.

O paella pentru un oras

O echipa de bucatari din Spania doreste sa intre in Cartea Recordurilor, deoarece membrii ei au gatit o „paella“ pentru 110.000 de persoane intr-o singura tigaie. Pentru realizarea mincarii s-au folosit sase tone de orez, 12 tone de carne de pui si iepure, cinci tone de legume si 1.100 de litri de ulei. Bucatarul-sef impreuna cu alte 80 de ajutoare au intrebuintat o tigaie cu diametrul de 21 de metri pentru a prepara aceasta paella „gigant“. „Clientii“ nu au reusit insa sa manince tot, iar ceea ce a ramas a fost oferit persoanelor fara adapost dintr-un orasel de linga Madrid, unde a avut loc evenimentul.

Sportul face bine la proteste

O pensionara din Ucraina a facut 2.060 de genuflexiuni in semn de protest fata de o posibila interventie militara a Statelor Unite in Afganistan. Femeia, in virsta de 59 de ani, a realizat performanta in 85 de minute si a fost oprita doar de un vint foarte rece. Ea intentioneaza sa trimita dovada „faptei“ sale reprezentantilor Guiness Book of Records pentru a-si gasi un loc printre „ciudatii“ acestei planete. Ucraineanca nu este la prima isprava de acest fel, avind in vedere ca in urma cu sase luni a efectuat 2.001 genuflexiuni, in 93 de minute, in cadrul unei competitii sportive care a avut loc la Sevastopol.

Un nou Osama bin Laden

Un barbat din Filipine si-a botezat bebelusul, care s-a nascut la 13 zile dupa atacurile teroriste din Statele Unite, Osama bin Laden. In ciuda faptului ca nu este musulman, tatal micutului a declarat ca teroristul este pentru el un erou deoarece a aratat ca America nu este invincibila. Desi oficialii de la registrul civil au incercat sa-i convinga pe parinti sa-i schimbe numele copilului, acestia nu au putut fi induplecati in nici un chip.

Regina si ratusca

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Irlandei de Nord imparte cada, atunci cind se imbaiaza, cu o ratusca din plastic care poarta pe cap o coronita gonflabila. Potrivit ziarului The Sun, „jucarioara“ a fost zarita de catre un decorator care lucra la reamenajarea interioara a unei parti a Palatului Buckingham. Se pare ca ratusca este un dar oferit reginei din partea nepoteilor sai, pe linga un telefon mobil si un pestisor „cintator“.

Golful – mai presus decit sexul, banii sau femeile

Multi dintre jucatorii de golf cred ca sportul este mult mai important decit sexul, banii sau femeile. Potrivit unui studiu recent, efectuat de catre revista Today’s Golfer in rindul a 5.000 de cititori, 94% dintre acestia nu ar accepta sa piarda o partida in fata sefului, in timp ce aproape 90% ar prefera oricind un set de crose unei provizii de viagra. Intrebati fiind ce ar alege intre o plimbare la volanul unui Ferrari, un week-end alaturi de un supermodel sau o partida de golf cu Tiger Woods, 50% au raspuns ca visul lor este sa-l infrunte pe cel mai bun jucator al lumii.

Puscariasii invata sa schimbe scutece

Puscariasii dintr-o inchisoare din Arizona primesc lectii despre cum sa ingrijeasca un bebelus. Printre subiectele predate, se numara alaptarea si imbaierea micutilor. Oficialii doresc, de asemenea, sa-i invete pe detinuti despre „sindromul bebelusului zdruncinat“, care cauzeaza peste 1.500 de decese anual in Statele Unite. Initiatorii programului spera ca, la sfirsitul cursului, in celule sa se vorbeasca numai despre scutece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS