10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Carmen Electra a trecut la relatii hot

Dave Navarro, chitaristul de la Red Hot Chili Peppers, si Carmen Electra si-au dat prima intilnire fara sa se cunoasca dinainte, desi amindoi sint vedete, insa s-au simtit imediat atrasi unul de celalalt. Fostul star din „Baywatch“, care a fost casatorita cu Dennis Rodman, a declarat ca a dorit sa-l intilneasca pe Navarro dupa ce a urmarit o emisiune de televizune in care au fost invitati membrii formatiei Red Hot Chili Peppers. Dave Navarro a spus ca la prima lor intilnire, ochii lui Carmen i-au topit pur si simplu inima si de atunci i-a cumparat actualei sale logodnice foarte multe perechi de ochelari de soare pentru a nu i se intimpla si altui barbat acelasi lucru.

Britney Spears nu este ahtiata dupa succes

Britney Spears este de parere ca stilul de viata al lui Mariah Carey a adus-o pe aceasta in pragul unei caderi nervoase. Britney crede ca lui Mariah i s-a urcat celebritatea la cap si declara ca nu va face aceeasi greseala. In ciuda faptului ca are un program extrem de aglomerat, Britney isi gaseste timp sa se odihneasca si sa se distreze cu prietenii. Ea a declarat recent ca incearca sa aiba, pe cit posibil, o viata normala si nu este ahtiata dupa succes.

Destiny’s Child pregateste un album de Craciun

Formatia Destiny’s Child a dezvaluit mai multe detalii in legatura cu albumul sau de Craciun. Intitulat „8 Days of Christmas“, acesta prezinta interpretari ale unor piese clasice de sezon cum ar fi „Frosty The Snowman“, „White Christmas“ si „Santa Claus Is Coming To Town“. Trioul isi va pune, de asemenea, amprenta asupra unor cintece festive printre care se numara „A DC Christmas Medley“ si „Opera of the Bells“. Piesa care da titlul acestui proiect a fost compusa de catre Beyonce Knowles, alaturi de Errol McCalla, si va reprezenta primul single extras pe album. „8 Days Of Christmas“ va fi lansat pe data de 26 noiembrie.

REM lanseaza un nou single

Membrii formatiei REM au oferit detalii despre noul lor single intitulat „I’ll Take the Rain“. Acesta este cel de-al treilea extras de pe albumul „Reveal“ si va fi lansat pe 19 noiembrie, de catre compania Warners. Hitul va fi acompaniat de o versiune demo a piesei „Summer Turns To High“ si versiuni live pentru „I’ve Been High“ si „She Just Wants To Be“, toate fiind inregistrate la Sydney si New York, la inceputul acestui an. Spre sfirsitul anului, membrii

grupului vor ajunge in Marea Britanie pentru a-si promova proiectul.

Alice Cooper deschide o casa-muzeu

Rocker-ul Alice Cooper isi deschide casa-muzeu din Arizona. Casa se afla pe aceeasi strada cu restaurantul deschis de vedeta la inceputul acestui an, in orasul sau natal, Phoenix. Alice Cooper a facut o combinatie de inalta tehnologie si efecte speciale pentru a obtine un fel de „muzeu al groazei“ dotat cu schelete care apar de unde nu te astepti si cranii luminate agatate de pereti. Multe dintre efectele speciale au fost create de compania Distortions Unlimited, care se ocupa si de turneele muzicale ale artistului.

Courtney Love, in proces cu Nirvana

Courtney Love i-a dat in judecata pe fostii membri ai grupului Nirvana, Krist Novoselic si Dave Grohl, si pe Universal Music Group pentru a obtine drepturile asupra creatiei formatiei al carui lider a fost Kurt Cobain, sotul sau care s-a sinucis in 1994. Solista de la Hole intentioneaza sa dizolve parteneriatul cu Novoselic si Grohl, asupra drepturilor de autor, cit si contractul formatiei Nirvana cu Universal Music Group, deoarece sustine ca grupul a fost creat de Cobain si ea trebuie sa detina toate drepturile de proprietate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS