10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO vindecatoare din Craiova a gasit leac pentru orice boala

O vindecatoare din Craiova a gasit leac pentru orice boala

De ce se imbolnaveste omul? Exista oare vreun remediu universal, un panaceu care sa puna capat oricaror suferinte si care sa vindece orice boala? Daca exista, cit de strinsa este legatura dintre psihicul omului bolnav si manifestarile fizice ale bolii? Toate aceste intrebari i-au framintat pe oameni vreme de milenii si toti, bolnavi sau sanatosi, au cautat sa patrunda misterele vindecarii. De-a lungul vremii, omenirea si-a cautat sanatatea, apelind la medicina traditionala, homeopatie, bioenergie, psihoterapie, o paleta diversa de tratamente mai mult sau mai putin conventionale, controversate sau recunoscute. Vindecatori, unii inzestrati cu puteri inexplicabile, altii doar pretinzind ca au acest dar, au aparut in diferite perioade si locuri. Unii autentici, altii doar …vinzatori de iluzii!

Craioveanca Ana Popescu sustine ca poseda capacitati bioenergetice capabile sa vindece orice boala si ca poate vedea cimpul energetic al oamenilor. De aproape zece ani, ea a tratat si vindecat tot felul de afectiuni, mai putin cancerul in metastaza, paralizii, boli psihice grave si boli ale pielii. Ana Popescu si-a descoperit capacitatile bioenergetice in urma cu aproape zece ani, iar primul sau pacient a fost chiar sotul ei. „Sotul meu a cazut intr-o groapa si acuza dureri foarte mari la un picior. Eu sint o fire mai vesela si, mai in gluma, mai in serios, i-am spus ca o sa il fac bine. In acea perioada se vorbea foarte mult despre minunile facute de bioenergie si ma gindeam sa-l duc si pe sotul meu la un astfel de tratament. Dar, in timp ce ii masam piciorul bolnav, sotul mi-a spus ca atunci cind trec miinile de sus in jos simte o raceala puternica si parca ar fi anesteziat, iar cind le trec invers, simte caldura. Atunci s-a vorbit la mine in casa pentru prima data de bioenergie. Pentru ca habar n-aveam ce inseamna bioenergie, m-am pus pe citit“. Ana Popescu are un cabinet de bioenergie unde primeste pacienti; un tratament complet, din zece sedinte de bioenergie, costa un milion de lei, iar pentru a urma si absolvi cursurile de radiestezie, bionergie si reflexoterapie pe care le organizeaza, doritorii trebuie sa achite o suta de dolari americani.

Ucenicia

Timp de doi ani a urmat diverse cursuri de bioenergoterapie si masaj, electropunctura, refelxoterapie, magnetoterapie, tehnica radianta, acupunctura, cristaloterapie si hipnoza. Dupa studii, Ana Popescu si-a deschis un cabinet si a inceput sa trateze oamenii. Pentru cei care cred ca au si ei capacitati bioenergetice, ea organizeaza cursuri, contra cost. „Sint un foarte bun diagnostician. Privesc omul si stiu pina si ce gindeste. Vad la ce este predispus si de ce sufera. Cind eu am spus ceva, este imposibil sa nu se confirme. Unii oameni nu ma cred, dar asta pentru ca afectiunea apare mai intii in cimpul energetic, cimp pe care il vad foarte bine. O boala poate sa apara inainte cu sapte ani in structura energetica pina sa ajunga sa degradeze structura fizica“. Fiecare stare emotionala imbolnaveste un organ. Minia imbolnaveste fierea si ficatul, frica – rinichii si vezica urinara, bucuria excesiva – inima si intestinul subtire, grijile – stomacul, splina, pancreasul, tristetea – plaminii si intestinul gros. „Medicina nu cunoaste simptomatologia bolilor energetice. Pe pacient il doare mina, se duce la doctor, face o radiografie si vede ca nu are nimic. Dar durerea vine din interior, de la un anumit organ. Eu vad acel organ si il trimit pe om la un ecograf si dupa aia se intoarce la mine si incepem tratamentul. Am multe metode de tratament si nu ignor medicina alopanta, medicamentele. Toate durerile de oase sint date de rinichi, toate reumatismele, starile de nervozitate sau lipsa de calciu tot rinichiul le guverneaza. Medicina alopanta intervine pe efect. Lipsa de calciu distruge sistemul nervos vegetativ, iar de aici rezulta dereglari de comportament. Atunci medicul te trimite la psihiatru“, spune vindecatoarea.

„Oamenii sint influentabili din cauza necunoasterii“

Ana Popescu spune ca psihicul are un rol important in vindecarea bolilor; recunoaste ca a intilnit multa neincredere, dar a avut si o serie de succese atunci cind pacientii au crezut cu tarie in puterile ei si in vindecarea lor. Asa cum a intilnit oameni care au crezut in ea inca de la inceput, Ana Popescu spune ca au existat si pacienti pe care nu i-a putut vindeca deoarece nu credeau: „Ca si in medicina, am avut si esecuri. Acestea intervin in momentul in care oamenii nu cred ca se pot vindeca. Forta de vindecare sta in pacient, eu doar ii misc niste rotite, dar daca el nu se lasa miscat, nu se vindeca. Am avut foarte putine esecuri, cam 1%, pentru ca ii fac omului mai intii o psihoterapie“. Fostii pacienti spun ca, desi au avut destule rezerve la inceput, in urma tratamentului Anei Popescu s-au vindecat.

Maria Iordache, de 54 de ani, din Craiova, spune ca ani de zile

s-a tratat de tensiune arteriala, cind, de fapt, suferea de rinichi: „In urma unei hemoragii nazale m-am dus la medic si mi-a pus diagnosticul – tensiune arteriala. Mereu acuzam dureri de cap, ameteli, tensiunea cind imi scadea, cind imi crestea. Am fost pe la vreo trei medici cardiologi si toti mi-au spus acelasi lucru. Unul singur mi-a spus ca s-ar putea sa sufar cu rinichii, insa nu l-am luat in seama. Cum m-a vazut, Ana Popescu mi-a spus ca am probleme la rinichi. Initial nu am crezut-o, nu aveam cum sa cred ca am probleme la rinichi cind pe mine ma trata un cardiolog. La ecograf, s-a vazut ca am pietre la rinichi“. Marinela Iliescu, de 34 de ani, din Craiova, povesteste cum, tot din cauza rinichilor, s-a tratat pentru o boala de care nu suferea si, in plus, aproape ca renuntase la gindul de a deveni mama: „Din cauza unei raceli puternice am ramas cu dureri foarte mari de coloana si faceam tratament pentru lombosciatica. Am aflat de Ana Popescu, de la o cunostinta, si, cind am ajuns la ea, m-a trimis sa fac o ecografie la rinichi. Aveam pietre de noua milimetri. Din cauza acestora nu puteam sa duc sarcina pina la capat. Imediat cum am inceput tratamentul cu doamna Ana, m-am simtit bine. A fost un miracol sa ramin insarcinata! Toti imi spuneau ca sint slaba de spate si de aceea nu tin sarcina si cind colo, era de la rinichi. Acum am o fetita si nu am mai avut probleme“

Intre credinta si scepticism

Specialistii in medicina traditionala privesc cu scepticism succesele vindecatoarei si pun mai ales accent pe capacitatea de a influenta mai mult psihicul oamenilor decit boala propriu-zisa. Fostii pacienti ai Anei Popescu nu au decit cuvinte de lauda fata de calitatile de terapeut ale acesteia. Oricum, vremea in care necunoscutul era considerat in afara binelui a apus demult, asa ca majoritatea celor intrebati s-au ferit sa se exprime in termeni categorici. Dupa cum au preferat si anonimatul. Pina la urma, e mai putin important cita putere tamaduitoare are Ana Popescu, atita timp cit oamenii s-au dus la ea cu speranta si au plecat, daca nu mai sanatosi, macar mai increzatori in vindecarea lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS