Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Sunteți capabil să iertaţi mai mult, să treceți mai uşor cu vederea şi să lăsați judecăţile deoparte. Priviți-l pe cel drag cu mai multă toleranţă, nu atacați şi nu acuzați, pentru că veți regreta când veți vedea urmările criticilor. Arătați îngăduinţă faţă de partener, indiferent cu ce v-a greșit, şi arătați-i că sunteți deschis spre dialog.

Taur
Deşi aveți impresia că tot dați şi dați bani şi nu se mai întorc, greşiți! A da bani nu e ceva rău, important e că aveți de unde da, deci priviți situaţia şi din acest unghi. Bine că aveți resursele potrivite pentru a face faţă listei de cheltuieli şi cumpărături, ca atare nu priviți gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci ziceți mersi că îi aveți!

Gemeni
Sunteți capabil de orice pentru prieteni şi sunteți convins că merită efortul, atâta timp cât vedeți pe chipul lor o lumină de speranţă. Vă concentrați mai mult asupra problemelor lor decât asupra celor proprii, şi bine faceți, pentru că găsiți mai uşor răspunsuri la întrebările altora. Săriți în ajutorul unui prieten pentru că sunteți convins că sfatul l-ar scoate la liman, totul e ca el să vă şi urmeze sfatul.

Rac
Va fi greu să vă împărţiți între cele două planuri cărora le acordați la fel de multă importanță. Pe de o parte, ați dori să ieşiți în lume, să socializați, să vă faceți noi prieteni, dar, pe de altă parte, parcă v-ați dori să stați mai mult cu familia, care are nevoie de prezenţa dumneavoastră.

Leu
Decât să stați şi să vă faceți procese de conştiinţa că nu ştiți cum să ieşiți dintr-un impas, mai bine v-ați elibera de griji şi temeri şi v-ați pune imaginaţia la treabă. Sunteți plin de idei excelente, numai gândirea negativă vă blochează să vă manifestați în voie, ca atare e nevoie de un efort de voinţă ca să vă rupeți de starea sumbră în care ați alunecat.

Fecioară
Vă uitaţi în jur şi vedeți că e cam gol, așa că sunteți tentat să spuneți că nu aveți pe cine vă baza. Greşit: sunteți singur pentru că sunteți cu o sută de metri înaintea celorlalţi, care aleargă în spate. Bucurați-vă de această solitudine, e semn că sunteți în fruntea plutonului, că sunteți cel mai aproape de finish, deci nu aveți motive să vă temeți de concurenţă.

Balanţă
Nu renunţați nici o clipă să credeți cu tărie în norocul dumneavoastră, în şansa de a vă îndeplini un mare vis, pentru că sunteți pe drumul cel bun. Credeți cu tărie în succesul final şi investiți toată energia, toată gândirea pozitivă, toate speranţele, pentru că ele devin resursele unui succes de care vă veți bucura mulți ani.

Scorpion
Nu vă lăsați copleşit de faptul că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă! Înseamnă că nu acela era momentul potrivit pentru ca ea să prindă viaţă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să sperați în continuare. Nu abandonați vechile dorințe, nu vi le ştergeți din minte, pentru că momentul lor de vârf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit.

Săgetător
Ascultați cu atenţie ce vă transmite vocea interioară pentru că vă avertizează asupra unei situaţii cu un mare factor de risc. Dacă nu sunteți atent la detalii, dacă nu ţineți cont de semnalele de alarmă, riscați să alunecați într-o zonă nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ţinut sub control, dar norocul e intuiţia ce vă şopteşte în ureche să nu faceți un anumit lucru!

Capricorn
Ar fi bine să profitaţi de o zi liberă pentru a ieşi undeva să luați aer proaspăt, să faceți puţină mişcare, să vă încărcați bateriile. Indiferent cum e vremea, meritați să vă faceți drum spre un loc cu o conotaţie specială pentru suflet, la ţară la bunici, în pădure sau în parc, la biserică, într-un decor ce vă inspiră tihnă şi relaxare.

Vărsător
Este un moment bun să duceți la sfârşit un proiect care a consumat mari resurse de energie şi timp, dar sunteți mulţumit pe deplin de nivelul la care ați ajuns. Sunteți în acel punct în care priviți cu mândrie la ce ați realizat. Ați urmat etapă cu etapă o strategie foarte bine gândită de la început, nu v-ați abătut de la propriul regulament, iar acum culegeți roadele demne de mândrie.

Peşti
Nu vă uitați la ceilalţi şi nu vă comparați cu ei: că au mai mult, că sunt mai norocoşi, că o duc mai bine, pentru că nu de aici vă extrageți fericirea. Gândiți-vă la abundenţa de daruri frumoase pe care le aveți la dispoziţie, la cât de multe v-a oferit viaţa, pentru că sigur rezultatul sună mult mai optimist.

Sumarul ediției de duminică, 26 februarie 2017

Actualitate

» Ministerul Mediului intenționează să lanseze programul ”Școala Verde”
» În 2016, în Germania au avut loc peste 3.500 de atacuri asupra migranților
» Temperaturile vor creşte. Prognoza meteo pentru luni şi marţi
» Dolj: Prinși de polițiști după ce au furat mai multe componente auto
» Cinci răniţi, după ce o maşină a intrat într-un grup de pietoni, în sud-estul Londrei
» Scădere cu 65% a înmatriculărilor de autoturisme scumpe, noi și rulate, în ianuarie 2017
» SUA: Un apropiat al lui Barack Obama a preluat conducerea Partidului Democrat
» Finaliştii Eurovision România vor fi aleşi duminică seară
» Ministerul Public: Hotărârile judecătorești definitive sunt pronunțate de instanțele de judecată, fără ”girul” procurorului general
» Belgienii dau vina pe România pentru explozia cazurilor de rujeolă din ţara lor
» Un nou protest anunţat pentru duminică seară în Piaţa Victoriei. Participanţii vor să creeze un steag uriaş al UE
» Un autobuz cu călători a luat foc la Reșița
» Sute de mii de sud coreeni cer în stradă demisia preşedintelui ţării
» Cutremur cu magnitudinea 3,5 în Vrancea
» Circulaţie îngreunată din cauza ceţii pe autostrăzile A1, A2, A3 şi pe câteva drumuri naţionale din sudul ţării
» SUA: Un camion a intrat în mulțime la New Orleans, 28 de răniți

Dolj

» ”Strigarea peste sat”, la Cernătești
» Dolj: Un tânăr a fost prins în timp ce tăia și sustrăgea copaci la Breasta
» Craiova: Minoră de 11 ani cercetată pentru furt dintr-o mașină
» Craiova: Pompierii își expun tehnica de intervenție cu ocazia Zilei Protecției Civile
» Craiova: Bucureștean reținut pentru furturi din hypermarket
» Dolj: Peste 100 de șoferi au fost sancționați pentru depășirea vitezei regulamentare

Gorj

» Gorj: Fiul unui cunoscut afacerist din Rânca a fost reţinut

Mehedinţi

» Mehedinți: Accident rutier produs după ce doi șoferi s-au luat la întrecere

Vâlcea

» Vâlcea: Amenzi de 25.000 de lei aplicate într-o singură zi pe drumurile din județ
» Vâlcea: Un mort și doi răniți după ce o mașină s-a răsturnat lângă Călimănești

Sport

» Fotbal / Gorjenii n-au reușit mare lucru la Botoșani
» Fotbal / Strategia lui Mulțescu nu a dat roade nici cu Dinamo. Prezența Craiovei în play-off depinde de meciul cu Mediaș
» Fotbal / Liga I, etapa a 25-a

Top