8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăGazeta meaVă mulțumim, cititori din Germania!

Vă mulțumim, cititori din Germania!

„Prost“ este echivalentul german al românescului „Noroc!“, urare de bine ce se rostește atunci când se ciocnesc două halbe de bere la Oktoberfest. Festivalul se desfășoară anual, în München, de la mijlocul lui septembrie până în octombrie și este una din cele mai mari serbări populare din lume. Atrage în medie 6 milioane de vizitatori anual, ce consumă peste 7 milioane litri de bere.

 

 


Italia, Costa Rica, Botswana, Franța, Statele Unite ale Americii, Madagascar sau Svalbard din îndepărtatul Ocean Arctic. Ce au în comun aceste locuri împrăştiate pe mai multe continente? Fie că e vorba de comunităţi consistente de români sau de câteva persoane, cu toţii la fel de importanţi, ei bine, toţi citesc Gazeta de Sud. Practic, avem cititori pe aproape tot globul. Şi pentru asta le mulţumim.

Oriunde viaţa le-a îndrumat paşii, pe tărâmuri calde şi însorite sau îngheţate şi neprimitoare, dorul de ţară, de Oltenia, îi însoţeşte în tot ce fac. Iar noi, cei de la Gazeta de Sud, ne străduim să fim alături de ei prin informaţii despre ACASĂ.

Ştim că nu le este uşor acolo, cu atât mai mare mândria noastră că ne citesc în fiecare zi. Şi pentru asta le mulţumim. Acum, în anul Centenarului, toate gândurile noastre merg către ei. Îţi mulţumim că ne citeşti, cititorule din Italia, Germania, Anglia, Spania, America! Îţi mulţumim şi ţie, cititorule din Australia, Brazilia sau China!

Vă mulţumim tuturor, dragi olteni, şi vă urăm „La mulţi ani!“, pe orice continent v-aţi afla.

Noi vom rămâne mereu ACASĂ pentru voi.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS