Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Util si Placut

Craiova: Se întrerupe apa în centru

Util si Placut - Maria CERNĂTESCU
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Luni, 25 Martie 2013 - 10:02
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Joi 28 martie, între orele 09.00 şi 17.00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Unirii, Bulevardul Gheorghe Chiţu, Strada Anul 1848 şi Strada Înfrăţirii. Întreruperea se face la solicitarea SC MITLIV EXIM SRL, antreprenorul general al lucrărilor la pasajul denivelat subteran, pentru cuplarea unor conducte noi în zona şantierului.Datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Interviu