Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Ultima ora

Mehedinţi: Accident cu cinci victime la Şimian

Ultima ora0 vizualizari
Luni, 20 August 2012 - 11:56
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Trei maşini au fost implicate într-un accident de circulaţie seara trecută în Mehedinţi pe DE 70, la ieşire din comuna Şimian. Cinci persoane au ajuns la spital cu politraumatisme din cauza vitezei, dar şi a neatenţiei. Din fericire niciuneai nu îi este pusă viaţa în pericol.  La faţa locului au ajuns două ambulanţe, care au transportat victimele la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale. Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră pe toate cele patru benzi.Potrivit primelor cercetări, vinovat de producerea accidentului a fost şoferul uneia dintre maşini care a…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

Ultima modificare: 11:56:23


 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora

    Subiectul Zilei

    Actualitate