Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Ultima ora

Craiova: Un bucureştean a rămas fără permis după ce a circulat cu 102 km pe oră pe Calea Severinului

Ultima ora0 vizualizari
Luni, 07 Ianuarie 2013 - 13:28
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Un şofer din Bucureşti, Cristian D., de 38 de ani, a fost depistat de poliţiştii rutieri în weekend conducând un autoturism cu viteza de 102 km/h pe Calea Severinului, din Craiova. Pe numele acestuia a fost întocmit proces verbal de constatare a contravenţiei fiind sancţionat cu amendă, iar ca măsura complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării. La sfârşitul săptămânii, efectivele poliţiei rutiere au acţionat pe drumurile naţionale şi europene din judeţ, dar şi în municipiul Craiova pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

Ultima modificare: 13:28:52


 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: